Inlägg från: TFA |Visa alla inlägg
  • TFA

    Överaskningsbröllop vid namngivning

    Låter kul och väl genomtänkt.


    Ett alternativ kan ju vara att man bjuder in till namngivning och i inbjudan även aviserar att man samtidigt vill passa på att ha en trevlig kväll och middag med sin nära och kära (alltså inte ett ord om vigsel). Är ju inte så konstigt att man även firar en namngivning med uppföljande middag.


    Själv är jag vigselförrättare och har varit med om en hel del, det mesta glatt och roligt. Men man ska nog också tänka på att alla inte är lika förtjusta i den här typen av överraskningar, och jag tycker nog att man bör ta lite hänsyn till att ex egna föräldrar kan bli väl överraskande eller snarare chockade. Jag har i liknande arrangemang varit med om föräldrar till brudpar som har brutit ihop, helt enkelt så emotionellt överväldigade att de inte riktigt ha kunnat uppskatta överraskningsmomentet. Men man känner ju sina föräldrar rätt väl och bör kunna bedöma vad som kan vara lämpligt i fråga om eventuell förberedelse.


    Jag rekommenderar också en noggrann planering, där logistiken är väl genomtänkt, för det infinner sig alltid oförutsedda händelser - inte minst om man själv har små barn.


    Varmt lycka till med evenemanget och med ert familjeliv framöver!
    Tommy Fabricius

Svar på tråden Överaskningsbröllop vid namngivning