• Äldre 30 Jun 10:18
  3144 visningar
  3 svar
  3
  3144

  Varning inte ok/ brudklänning

  Vill varna för högtidskläder i Umeå! När min kompis provade en brudklänning där som satt perfekt, den kunde inte sitta bättre, och gick hem för att tänka över det hela, så nästa gång ( bokad provtid) så hade de sålt klänningen och inte meddelat henne detta.

  Hon blev stressad och beställde den eftersom beställning kan ta några månader, så att inte "hennes klänning" skulle bli såld igen eftersom de bara tar in ett ex och om någon provar däremellan så säljer de tydligen klänningarna direkt.

  Därefter när klänningen kom behövdes den plötsligt sys in för den var för stor, 5 cm i dubbelt tyg, och den var för stor i svanken, vilket inte var fallet med den första klänningen hon provade. Det såg ut som en storlek större än beställt men när hon påpekade detta nekade ägaren bestämt. Sedan fick hon betala extra för att sy in klänningen i sidorna. I svanken var den fortfarande för stor efter insömnaden men fick förklaringen att det kunde man inte göra något åt.

  Ungefär sådär höll det på under hela klänningsfärdigställandet flera saker som inte var ok. Detta tog bort den roliga och härliga känslan vid köp av klänning som brudar faktiskt är värda att få uppleva.
Svar på tråden Varning inte ok/ brudklänning
Logga in
Bli medlem