• Ovetande blivande brud

  Mån 6 jun 2016 18:20 Läst 2158 gånger Totalt 10 svar
  Visar endast inlägg av Hilfred - Visa alla inlägg
 • Mån 6 jun 2016 18:20 #8

  Jag tror att ni bara ska tänka på hur ni vill ha det och inte vad som ska finnas på ett bröllop. När vi började vår planering började vi med antal gäster. Sen skrev vi listor på vad vi tyckte var viktigt, snarare inspirationsord är faktiska saker typ avslappnat, nära naturen, fest till småtimmarna osv. Efter det så gjorde vi budget för att fundera över vad vi kunde och ville lägga pengar på.

  Det viktigaste tror jag är att ta det lugnt och inte haka upp sig på småsaker.

 • Ons 8 jun 2016 12:35 #10

  Vi planerar och har långt kvar. Jag känner mig rätt lugn och tror verkligen att om man tänker bort traditioner så blir det lättare. Sen kan man såklart ha kvar de traditioner som är kul och som man uppskattar.

  Jag tror att många stirrar sig blinda på småsaker så som bukett eller inbjudningskorten men det är inte det som kommer göra en kul och härlig dag. Jag tror att det är viktigt pckså att prioritera. Om man kollar på checklistor över vad man ska göra så står dwt typ "boka fotograf" "boka frisörtid" osv så tror man att man måste eller gör det av bara farten. Om man vill ha proffsbilder och världens håruppsättning ska man ju prioritera det men om man inte vill är det bara att låta bli. ????

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll