• Student13

  Skåne-Brudar 2017 Titta hit!

  Vi gifter oss i Skåne Kristianstad nästa år kyrka och lokal är bokad :) kollar efter rätt klänning :)  vi kommer köra buffé till mat och sen tårta där vi tänkt baka lite och ha bredvid till tårtan och äta :)

 • Student13

  Har provat klänningar vid 2 tillfällen en som nyförlovad i år och förra året. Ska prova fler måste bestämma mig innan Oktober :)

  Rosa, grått och vitt blir vårat färgtema på ett ungefär :) Bokade kyrka och lokal för drygt 1 månad sedan 20:e Maj nästa år :)

  Resten diskuteras fortfarande :)

 • Student13

  Vi har tänkt köra alkohol fritt då lokalen inte tillåter det sen dricker vi inte ofta heller. Men det kan bli en bra fest ändå :)

  DotLou­w: Hoppas du hittar en klänning du gillar :)

  Jempaaaaa: det var en riktigt fin klänning :) min mamma ska sy 3 enkla men fina tärnklänningar till mina tärnor :)

 • Student13

  Jag har 11 månader kvar men lokal och kyrka är bokad. Ska boka tid för att prova klänningar inne i stan där jag faktiskt bor :) har en vecka jag ska fixa hemma och sånt nu så får ringa dit och kolla om jag kan komma om en vecka eller två :)

  Jbohw: siffrorna får man ju kolla igenom och fundera på mer än en gång :)

 • Student13

  Dem vill ju att man beställer klänningen 5-6 månader innan ;) jag vill ha bestämt mig 7 månader innan så att jag har 1 månad tillgodo om det behöver göras ändringar :)

 • Student13

  Förhoppningsvis kommer dem nya kollektionerna in under sommaren nu :) där jag kollade skulle det komma in till Oktober tror jag och ha rea nu under Juni månad :)

 • Student13

  Jag har inte sett någonstans när i Juni dem ska ha rean så får gå in på deras sida och kolla om det står något där :)

 • Student13

  Stod aldrig när dem hade rean. Köpte min brudklänning igår av en som sålde den på blocket så kan nu checka av klänning från listan med 9 månader och 13 dagar kvar :D

 • Student13

  Nu börjar tiden gå fort här har mindre än 3 veckor kvar till mitt bröllop nu mina kompisar som kommer hade fixat med möhippa till mig i lördags och vilken panik dem fick när jag sa i Tordags att jag hade över 38 graders feber.. min fästman lät mig vila, fick i mig lite mat och alvedoner så tog jag en på morgon och fick en chock när jag insåg att det var min möhippa. Sen låg jag nästan hela gårdagen och sov/vilade... har ni som gifter er i maj/juni haft era möhippor än som vill ha?

Svar på tråden Skåne-Brudar 2017 Titta hit!