• Misslyckad möhippa

  Lör 30 apr 2016 15:11 Läst 4160 gånger Totalt 4 svar
  Anonym (Besvi­ken Brud)
  Visa endast
  Lör 30 apr 2016 15:11

  Hejsan på er alla

  Nu är det så att jag haft min möhippa, jag kan tyvärr inte gå in på detaljer vad som gjordes eller sades men man kan väl säga att den i mina ögon var ett stort himla fiasko. Av ca 30 tjejer/vänner och 4 brudtärnor så var det inte en enda kotte som visste att jag nästan HATADE allt de hade planerat. En enda aktivitet tyckte jag var super, resten var bara ett stort skämt. Jag tänkte hela tiden som jag tittade på klockan och försökte vara artig så jag inte gjorde någon ledsen..*är denna verkligen planerad för mig???". 
  Det har gått några veckor nu och jag känner mig som en skitunge som inte kan sluta sura över besvikelsen kring den. Jag är så himla ledsen, besviken, arg och frustrerad över att jag inte kan prata med någon om det eftersom ALLA va med på den. Det var det enda +:et. Att alla kom...det värmde. Men allt annat. Det hade inte vart annat än strul, bråk, krig osv osv och det slutade med bajs.

  Jag är även arg på min fästman som visste om allt men inte försökte stoppa tjejerna genom att säga att "DETTA HATAR MIN TJEJ HUR TÄNKER NI?!"- FAN va arg jag är... Varför känner jag så här och varför går det inte över. Det är en möhippa inte världens undergång..Men jag kände att alla kommer veta va jag vill för att alla känner mig. Nej...så va d absolut inte..

  Fy fan...

 • Anonym (Märkl­igt!!!­)
  Visa endast
  Sön 1 maj 2016 14:14 #1

  Väldigt konstigt av människor som ska ordna en rolig hippa för just dig och för att du ska ha en bra dag!!!

  Men man börjar ju undra vad de egentligen styrt upp?

  Har du uttryckligen sagt att du ogillar liknande saker/de sakerna? Eller är du bara "inte den sortens person"?

  Var det på något sätt extrema saker de planerat? Eller var det typ "målarkurs" och du hatar att måla?

  Hur många hemska aktiviteter utsatte de dig för egentligen?

 • Anonym (??)
  Visa endast
  Mån 2 maj 2016 13:27 #2

  Usch vad tråkigt. Jag är själv jättenervös inför min möhippa. Jag tycker jag har varit tydlig med att säga vad jag verkligen inte vill göra och jag hoppas att den som planerar min respekterar det. Jag vill självklart att det ska vara roligt men jag tänker faktiskt säga ifrån om de försöker få mig att göra något jag inte vill, även om det kan verka bitchigt.
  Jag tycker du har all rätt i världen att vara besviken. Man gifter sig (förhoppningsvis) bara en gång och då tycker man att ens vänner kan ställa upp på att anstränga sig för att fixa en bra möhippa åt en.
  Jag tycker inte du ska ta upp det med någon innan bröllopet för att inte riskera att få dålig stämning och förstöra det. Utan försök att fokusera på att ni ska få ett så underbart bröllop som möjligt för det är ändå det viktigaste av allt.
  Om du fortfarande känner dig lika besviken efter bröllopet kanske du kan fundera på om du ska säga något då. Men kanske spelar det inte lika stor roll då längre om du då har fått ett underbart bröllop.
  Sen en fråga, när var möhippan och när gifter ni er? Är det långt kvar? Och hur dålig va möhippan? Var det uppenbart för de andra att det var dåligt för dem med eller gillade de aktiviteterna och trodde att det var lyckat?

 • Tis 3 maj 2016 22:31 #3

  Låter ju som att det kanske blev för många kockar i den soppan? 30 vänner och 4 brudtärnor... Hur väl känner alla de här 34 personerna dig? :)
  Tråkigt att du blev så missnöjd med möhippan. 

  Själv så förväntar jag mig ingen möhippa alls när det väl är dags för mig. Så jag blir väl glad om det blir något alls. X)

 • Tis 10 maj 2016 09:09 #4

  Ta det för va det är, det är ju trots allt giftemålet och er framtid som är det viktigaste!

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll