Inlägg från: Red Lion |Visa alla inlägg
  • Red Lion

    Tar tacksamt emot råd... mår skit

    Hej!

    För det första, om du tänker på självmord finns det människor att prata med att för att få stöd, här kommer några länkar. 

    www.1177.se/Stockholm/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Sjalvmordstankar/
    mind.se
    mind.se/sjalvmordslinjen/

    Välj inte den vägen, säker på att det skulle göra människor runt dig förkrossade och du kan få ett bra liv, ge inte upp!

    Gällande det övriga i din situation så får jag lite känslan av det här med att inte veta vad man har och vilja ha det man inte kan få. Om du verkligen rannsakar dig själv, är hon så fantastisk som du tänker? Skulle ert liv bli bra tillsammans? Menar inte att vara taskig men du skriver att det var mycket tjafs och olikheter.
    Om du kommer fram till att jo, det är kärlek och inte bara saknad av att ha någon så måste du bestämma dig för vad du klarar av och vara tydlig med henne. Prata med henne och fråga var hon egentligen står, hur stor är chansen för er? Är hon bara sårad eller är det helt slut för hennes del? Saknar hon dig eller att ha någon? 
    Sen får du bestämma dig för hur mycket du kan utsätta dig för, hur länge du vill vänta. Om du orkar med ovissheten, att bara vara vänner fast du vill mer. Mår du för dåligt av det kanske det inte är en bra idé. Kanske ska ni ta en paus helt, några månader, ett halvår för att sen mötas o se var ni står? När man är mitt uppe i det kan det vara svårt att se klart, kan vara bra att låta det "svalna" ett tag. Hur du ska göra vet bara du, detta var bara några tips.

    Jag hoppas det ordnar sig för dig och er. Även om ni skulle fortsätta vara isär så kom ihåg att chansen till kärlek och lycka finns där ute, även om det inte känns så. Människor träffar sina livspartners hela tiden och även längre upp i åldrarna, du är eg. relativt ung. Lycka till!!!

Svar på tråden Tar tacksamt emot råd... mår skit