• Möhippa på avstånd

  Ons 20 apr 2016 12:58 Läst 1762 gånger Totalt 1 svar
  Ons 20 apr 2016 12:58

  Det är så här att en av mina bästa vänner ska gifta sig i sommar. Mellan oss är det drygt 140 mil och jag kommer självklart vara med på bröllopet, men har ingen möjlighet att åka upp en månad innan för att gå på möhippan.

  Men då det är en av mina bästa vänner som ska gifta sig vill jag ändå gärna visa att jag bryr mig. Jag har tidigare gjort en massa "öppna när..." kort när jag flyttade och tänkte att man eventuellt kan fortsätta på det temat. I hennes öppna när... du fyller år har jag lagt i ett presentkort till relaxen på badhuset så det funkar inte. Jag vill heller inte lägga så mkt pengar så det är frack som klädkod och kuvertavgifter så bara bröllopet blir ganska dyrt för mig och sambon när vi dessutom måste ta oss så långt.

  Tankar är typ skicka ett kort på oss (problemet är att jag knappt har några och dom jag har är redan använda i "öppna när")

  Hon verkar lite besviken över att hon sjäv fick ordna möhippa så nån typ av aktivitet från liveit hade åxå varit uppskattat men återigen är det det här med pengar...

  Hoppas ni har några förslag:)

 • Tor 21 apr 2016 16:12 #1

  Jag tror inte det handlar om pengar från bruden sida utan värdet ligger nog mer i att se hur mycket hennes vänner bryr sig om henne.
  Mitt tips är att spla in en rolig film som du kan skicka tillhene och som de kan visa upp på möhippan. Berätta om dina bästa minnen med henne läsen dikt, gör någon rolig sketch, dra lite sämt etc.
  Det är både roligt, överaskande och personligt så det tror j att de flesta hade uppskattat. 

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll