• Äldre 17 Feb 10:00
    4104 visningar
    4 svar
    4
    4104

    Den eviga frågan- kuveravgift? och hur mycket?

    allting omkring ett bröllop är ju helt frivilligt för dig som gäst . 

    är du engagerad i möhippan har du på ett tidigt stadium redan där kunnat säga ifrån om du tyckte att slutsumman blev för hög eller helt enkelt avstått från att vara med och kanske hyllat bruden på något annat sätt istället. 

    Nya kläder är inte heller ett måste . Det går alltid att låna en finare klännning nånstans ifrån och en ny klänning måste inte kosta skjortan. Vackra nästintill oanvända festklänningar hittar du för nån ynka hundring på second hand eller via annons.  Eller använd det du redan har i skåpet och kanske bara köpa några nya skor eller liknande.  Kostym är det samma sak med.  Låna ihop byxa och kavaj. Skjorta o slips kanske redan finns. 

    Ska ni åka flera bekanta till samma bröllop kan samåkning fungera fint och dela på bensinkostnad.  Övernattning måste inte vara på hotell, ta med sovsäck och ett par hundralappar kostar en campingstuga eller vandrarhem.

    som gäst kommer du faktiskt billigt undan om du tänker efter och strukturerar upp det kommande bröllopet. 

    Att brudparet redan har satt sin budget och skickat ut inbjudan om kuvertavgift är inte din sak att ifrågasätta. De har valt detta och har säkert en genomtänkt tanke med detta. Du är bara en inbjuden gäst.  Du har din möjlighet att tacka ja eller nej.

Svar på tråden Den eviga frågan- kuveravgift? och hur mycket?