• Äldre 11 Feb 14:42
    5364 visningar
    7 svar
    7
    5364

    Tips på bröllopsresa utanför Europa i september?

    Vi tillbringade vår smekmånad (14 dagar) på Aruba, som ligger utanför orkanbältet. De flesta hotell på Aruba ligger vid de kända stränderna Eagle Beach och Palm Beach, men vi bodde på ett vuxenhotell inne i Oranjestad (huvudstaden). Vi är supernöjda med det. Man kunde åka ut till hotellets privata ö för att ändå få den där strandkänslan, och så hade vi hela Oranjestad med restauranger runt knuten. Vi var uppe vid de kända stränderna och hotellen en dag men det kändes mer "charter fast lyxigt", som att man skulle bli mer låst. Aruba är dock jättelitet och det tar kanske 15 minuter mellan Oranjestad och de kända stränderna, så jag kan rekommendera båda ställena om ni hittar något som passar er :)

    Aruba i sig är helt underbart, alltid 28 grader varmt och väldigt lugnt och mysigt. Vi var där under deras sämsta vädermånad, november och början av december, och vi hade lite regn i sammanlagt tre timmar.

  • Äldre 11 Feb 14:43
    #3

    Kan tillägga att hotellet var superlyxigt och vi betalade ungefär 35 för boendet.  Det var en del av en längre resa så jag är osäker på vad flyg dit kan kosta, men det går ju lätt att kolla upp. Aruba kan vara ganska dyrt beroende på var man äter middag och så, men det går ju att hitta billigare alternativ också - allt beror på hur mycket research man gör :)

Svar på tråden Tips på bröllopsresa utanför Europa i september?