Inlägg från: Officersbrud2016 |Visa alla inlägg
 • Officersbrud2016

  Alla ni med BRÖLLOPSHEMSIDA - se hit!

  Hej!

  Min fästman och jag är i full färd med att iordningställa vår hemsida inför att våra inbjudningar ska skickas ut i april. Den är således ännu under konstruktion och vissa delar saknas men kanske kan du få lite inspiration ändå :) Adressen är:

  joelochviktoria.brollopssajt.se

 • Officersbrud2016
  Ingen orsak! :) Hoppas att du fått lite idéer om hur du kan lägga upp din egen sida. Det är ju relativt enkelt att göra hemsidan personlig - både genom språk/ordval och de foton man väljer att lägga upp.
 • Officersbrud2016

  Aaww, TACK! :) Jag blir jätteglad av att höra det. Du är en av få som har fått se hemsidan (inga gäster har fått kika ännu) så det känns gott att höra att det ser bra ut för en utomstående :)

  Ja, det tar lite tid att iordningställa hemsidan och är lite fixigt och trixigt men vi använde en smidig mall som underlättar rätt mycket. Kolla in brollopssajt.se så kanske du kan använda samma?

 • Officersbrud2016

  Du är så rar! Det värmer mig verkligen att höra <3

  Haha, ja faktum är att jag är gymnasielärare i svenska som de facto har starka funderingar på att byta karriär - så kanske är det bröllopshemsidor jag ska arbeta med? ;)

  När gifter du dig? När ska inbjudningarna skickas ut? Det är ju bra om du och din tillkommandes sida är färdig tills dess. :)

Svar på tråden Alla ni med BRÖLLOPSHEMSIDA - se hit!