Inlägg från: Anonym (besvikenbrud) |Visa alla inlägg
  • Anonym (besvikenbrud)

    mer än hälften kommer inte!

    Fy vad tråkigt! Vilka fruktansvärt dåliga vänner och släktingar ni alla beskriver! Att folk inte kan tänka på någon annan än sig själva!

    Att först OSA ja och sen ändra sig i sista stund när allt är bokat och beställt, hur kan de med?! 

    Jag har också under planeringen av mitt bröllop blivit besviken på en del vänner och familj som beter sig som om det är någon jävla uppoffring att gå på vårt bröllop. Vi kommer lägga ca 550-600 kr på mat och dricka per gäst, jag hade förväntat mig lite tacksamhet över att de är bjudna (och jag är jätte tacksam för de underbara vänner och familj som har reagerat positivt och är glada att komma). 

    Jag blir inte förvånad att folk är så dåliga på att OSA. Efter att vi skickat ut inbjudningarna så förväntade jag mig att vänner och familj skulle höra av sig (via SMS eller Facebook) och gratta/tacka för inbjudan eller säga något iallafall så man vet att den kommit fram. Det hade jag gjort om jag blev inbjuden till ett bröllop! En vän som jag talar med flera gånger i veckan på telefon fick jag efter två veckor fråga om inbjudan kommit fram då hon inte nämnt något, och fick då höra att hon inte visste hur hon skulle kunna ta sig till vigseln då hon inte har bil och "det säkert inte går lokal trafik dit" (vilket jag hade skrivit uppgifter om på en hemsida som hänvisades till på inbjudan för ytterligare info). 

    Nä fy för egoistiska egocentriska vänner och familj! Vi klarar oss utan dem!

Svar på tråden mer än hälften kommer inte!