Inlägg från: FridaThell |Visa alla inlägg
  • FridaThell

    Vad är viktigast?

    Jag skulle verkligen vilja veta vad alla tycker är viktigast inför bröllopsuppsättningar och smink... vad tycker ni är viktigt för att man ska känna sig trygg och vad förväntar/önskar ni er av en makeup artist och hårstylist/frisör er stora dag?

    Jag har jobbat som sminkös inom många områden i snart 6 år och är speciellt inriktad på bröllop. Är också väldigt lyckligt lottad över att jag kan hålla på med det här på daglig basis och får jobba med det jag brinner mest för.. men alla kunder är unika, alla har olika krav och önskemål, därav undrar jag vad just DU tycker är viktigast med den personen du väljer till din dag :)

    Mycket kärlek!

    Frida

  • Svar på tråden Vad är viktigast?
  • FridaThell

    Tack för ditt svar Jeanette! Intressant läsning, jag håller med dig helt! Däremot har jag även träffat många unga tjejer som verkligen har konsten i sig så jag skulle nästan säga utbildning, erfarenhet, erfarenhet :)

  • FridaThell

    @might2be Det är väldigt tråkigt att du anser att jag skulle göra smygreklam för mig själv då det verkligen inte var min tanke. Jag måste ju kunna få fråga vad folk förväntar sig av en makeupartist/hårstylist och kunna nämna att jag själv är det? 


    Jag vet vad MINA kunder förväntar sig och älskar, jag ÄR speciellt inriktad på just bröllop då det är en helt annan typ av sminkning är "vanliga" sminkningar. Det krävs helt andra "erfarenheter" för att kunna sminka en brudsminkning oavsett en kunds önskan. Det var den enda anledningen till varför jag ens nämnde detta. Jag är inte alls i behov av varken reklam eller annat, men jag ville somsagt få nämna för att verkligen få veta ur en kunds perspektiv! Jag tycker det är ganska bra? Är väldigt engagerad och mån i frågan om hur nöjda folk är med Sveriges makeup artister då det finns alldeles för många som påstår sig vara det idag utan att faktiskt vara det? Så jag tycker det är ganska orättvist skrivet. Men jag förstår din poäng!

Svar på tråden Vad är viktigast?