• betsy87

    Festlokal Gotland

    Hej! 
    Vi har bokat Ihre kvarn för vårt bröllop i sommar och det är verkligen en helt fantastisk lokal med vacker omgivning och ett riktigt bra hyrkoncept där mer eller mindre allt ingår samtidigt som man får ta med egen mat och dricka.
    Dessutom är de som har stället jättetrevliga och väldigt hjälpsamma. Har tyvärr inga bilder men jag älskade stället när vi var där och tittade. Absolut värt ett besök! :)

    När ska ni gifta er? 

  • betsy87

    Jo de e ju tyvärr väldigt dåligt med bilder men jag kan nästan garantera att ni blir nöjda om ni åker dit och tittar :) 

    Vi bokade ca 1 år i förväg och då var flera av datumen redan bokade så har ni ett specifikt datum ni vill gifta er skulle jag nog rekommendera att ni är ute i extra god tid. 

    Har ni bestämt kyrka? :)

  • betsy87

    Vi utgick från festlokalen både när vi valde datum och kyrka. Vi ville helst gifta oss i juni men då fanns inga lediga datum på Ihre så det blev 2 juli istället. När det kom till kyrkan utgick vi från Ihre och kollade kyrkor max 15 min därifrån och var och kollade på typ 10 stycken, haha. Vi valde till slut Lummelunda kyrka som vi tyckte var mysigast :) 

    Vi har planerat som så att vigseln är kl 14 och dit får folk ta sig själva från antingen Ihrebadens vandrarhem eller lummelundas vandrarhem (där vi reserverat boende) sen efter vigseln får de även ta sig "hem" själva och så ordnar vi buss som kör de från lummelunda till Ihre och de som bor i Ihre får ta sig själva (700m). Vi tänkte fotas efter vigseln så då ha ca 2-3h paus innan mingel och fest drar igång. 

    Min fästmans föräldrar har en bekant som arbetat med catering och nyligen gått i pension så han ska fixa maten, vi tänkte ha helgrillat lamm och buffe till det :) Så länge det inte är under almedals-/medeltids- eller stockholmsveckan borde det gå att ordna med catering etc om ni är ute i god tid :) Tänk dock på att gäster måste boka resa och boende i god tid oxå!! :) 

Svar på tråden Festlokal Gotland