• Anna 2016

    Stora Holms Säteri

    Hej!

    Av vad jag har förstått så är det populärt att ha bröllop på Stora Holms Säteri. Därför tänkte jag att det måste vara fler än vi som ska gifta sig/har gift sig där.

    Ni som ska gifta er där vad har ni för planer?
    Vad ska ni har för cateringfirma,dekorationer mm.

    Och ni som har gift er där: Hur var det? Några tips eller annat man ska tänka på?
    Hur många var ni?
    Hade ni runda eller fyrkantiga bord?
    Var det trångt?
    Vad använde ni för catering? Eller lagade ni maten där?
     

  • Svar på tråden Stora Holms Säteri
  • April2017

    Vi har bokat vigselförrättare, musik vid vigseln och jag har köpt klänning. Måste börja kolla på catering, band och allt annat. Vet inte riktigt var vi ska börja. Ska ni ha runda bord eller långbord? Tips på bra band?/Mia

  • Anna W

    Hej. jag har bestämt mig för runda bord, tror det var 8 st som kunde sitta runt ett bord. Det blir så fint med bordsdekorationen på runda bord oxå =)

    Har du köpt klänning, vilken blev det?   Vi kollar runt på nätet på catering, efterrätter och tårtor just nu. Har ni kollat nått på detta?

    Band oj ingen aning faktiskt, men ni hade tänkt att ha ett liveband som spelar på festen?

    MVH/anna

  • nordinhanna

    Ni som har bokat kyrka, får man fråga vilken kyrka ni valt? Hur tänker ni med transport från kyrkan till lokalen?

  • Anna W

    Hej. Vi har bokat Masthuggskyrkan och tänkte hyra en buss från kyrkan till lokalen för alla gästerna som vill åka med, tänkte  redan informera om detta i inbjudningskorten. Så kan man hyra storlek på bussen efter hur många som vill åka med.

  • nordinhanna
    Anna W skrev 2016-08-28 18:30:15 följande:

    Hej. Vi har bokat Masthuggskyrkan och tänkte hyra en buss från kyrkan till lokalen för alla gästerna som vill åka med, tänkte  redan informera om detta i inbjudningskorten. Så kan man hyra storlek på bussen efter hur många som vill åka med.


    Åh den kyrkan ligger så fint. Hur många kommer ni vara?
  • Anna W

    ja verkligen, utsikten är underbar! Hoppas på bra väder.

    Vi har bara gjort en grovplanerings gästlista än så länge men tror vi landar på runt 100 till 85 personer. Beror på vart vi drar gränsen =)  

    Hur många blir ni?

    /Anna

  • Anna W

    Hej.

    Jag har en liten fundering kring riskastning efter vigseln. Skall ni ha vanligt ris, såpbubblor,rosenblad eller bröllopsris?

    Bröllopsris var något som jag hittade på nätet det är vattenlösligt och är inte skadligt för fåglarna, eller skall ni ha något helt annat?

    /anna

  • nordinhanna

    Jag tror det är bra att fråga kyrkan vad de rekommenderar. Det finns ju för och nackdelar med det mesta. Jag tänkte också först beställa bröllopsris (i form av små söta sockerhjärtan), men sen läste jag om en kyrka som inte tillät dem pga att det blev som en sockersörja på trappan ut från kyrkan.

  • April2017

    Hej!

    Idag har jag varit ute på Stora Holm och kikat lite. Kan verkligen inte bestämma mig om jag vill ha långbord eller runda. Tycker runda är finast men många verkar tycka att det är lättare att prata om man har långbord. Var inne på Franska skafferiet också och pratade lite om catering. De ska maila oss i veckan. Jag var även inne på Nyblom och Kollens outlet och fyndade jättefina tygservetter för 15kr styck istället för 75kr styck:)

Svar på tråden Stora Holms Säteri