Inlägg från: April2017 |Visa alla inlägg
  • April2017

    Stora Holms Säteri

    Hej! Vi ska också ha vårat bröllop på Stora Holms säteri. Det blir sista helgen i april 2017. Vi hade tänkt oss maj men det var redan fullbokat. Hoppas på tips på allt från dukning till catering och musik så jag följer tråden. Ska ni ha band, DJ eller egna spellistor? Det lutar mot DJ för oss.

  • April2017

    Ja jag är glad att vi åkte ut och kollade och bokade när vi gjorde annanordin. Precis ett år kvar för oss i morgon! Jag är redan stressad känner jag:)

  • April2017

    För oss har det stått lite stilla över sommaren. Jag har iofs köpt klänning och bokat vigselförrättare. Funderar också på att prata med franska skafferiet. Hur var priserna och hur funkar det med glas och porslin?

  • April2017

    Ja på zetterberg. En väldigt enkel, jag köpte en lite för liten för att bli peppad att gå ner några kilo:). Det verkar ju helt klart smidigt att ta franska skafferiet då. Kan de hjälpa till med personal också?

  • April2017

    Vi har bokat vigselförrättare, musik vid vigseln och jag har köpt klänning. Måste börja kolla på catering, band och allt annat. Vet inte riktigt var vi ska börja. Ska ni ha runda bord eller långbord? Tips på bra band?/Mia

  • April2017

    Hej!

    Idag har jag varit ute på Stora Holm och kikat lite. Kan verkligen inte bestämma mig om jag vill ha långbord eller runda. Tycker runda är finast men många verkar tycka att det är lättare att prata om man har långbord. Var inne på Franska skafferiet också och pratade lite om catering. De ska maila oss i veckan. Jag var även inne på Nyblom och Kollens outlet och fyndade jättefina tygservetter för 15kr styck istället för 75kr styck:)

Svar på tråden Stora Holms Säteri