• Marinellan

    Fler tjejer som ska fria skottdagen 2016?

    Iiik bara 9 dagar kvar!!

    Mamma är nu helt involverad i planen. Känns bra att ha någon att spåna med.

    Jag måste ju trolla lite med nycklar denna dag eftersom att min pappa ska hämta barnet på förskolan åt mig, och då behöver både nyckelbricka och dörrnyckel för att komma in hemma hos oss.

    Vi har en extra till dörren nånstans men inte bricka. Och jag kan inte lämna mina till förskolan på morgonen för jag ska ju hem igen sen (är sjukskriven).

    Så min plan är att gömma sambons nycklar så han inte hittar dem när han ska iväg (har hänt förr att de varit borta, både pga hans slarv och vårt barn, haha. Och vi är ju alltid hemma när han kommer hem så ingen panik kommer att uppstå)

    Så kan jag lämna hans på förskolan.

    ;) Man får inte vara dum!

  • Marinellan

    Min mamma vet, och tre kompisar. Hade egentligen inte tänkt säga det till den tredje men jag har också så sjukt svårt att hålla tätt. 
    Just det. Tjejerna i scrapbookbutiken vet också, hahaha.

  • Marinellan

    Men ni har också köpt tillfälliga ringar för inte så mycket pengar eller?

    De jag har köpt kostade typ 300 spänn tillsammans och är av stål, haha. De hänger på ett band i scrapbooken, så vet inte ens om han kommer fatta att det är meningen att vi ska ta loss dem och ha dem på oss ett tag, eller att han bara kommer tro att de är en pysselgrej. Men sen får de åka tillbaka in i den.

    Men de är helt neutrala och ser ut som släta vitguldsringar.

  • Marinellan
    aleakim skrev 2016-02-22 18:23:31 följande:

    Okej tjejer, nu har jag en klurig en!

    Jag som lyckats så bra med att gömma detta för Jon och är såå nöjd med detta fick precis reda på att han skall ha utbildning i 9 h på måndag och att han skall försöka slippa det genom att åka till Karlskrona och jobba. Problemet i det hela är att när han jobbar i karlskrona jobbar han till typ 10-11 på kvällen och är HELT slut när han kommer hem (Åkte med en gång och det kändes som jag satt hemma för han jobbade länge och däckade inom 2 min).

    Jag skall försöka få tag på hans kollega som ofta följer med, men vet inte hur stort inflytande han har på om de kan skjuta på det en dag... Vad gör jag om han inte lyckas???


    Wah! Läskigt! Ja du måste berätta allt för kollegan och be hen fixa detta. Det här funkar ju inte!
  • Marinellan

    Är det någon mer än jag som känner att man börjar förstå när brudar får kalla fötter dagen innan bröllopet. Inte att man vill springa därifrån, men pirret och nervositeten för att något stort skall ske och man skall få dela det med den man älskar mest???[/quote]

    Hehe japp, den känslan känner jag igen! Haha.. Snart där nu!

  • Marinellan

    Jag drömde massor med förvirrade drömmar hela natten, vaknade flera gånger och trodde att det var idag, att jag försagt mig, kommit försent, att han missförstått osv. We can do it!

  • Marinellan

    Åh, snusse, vad fina!! Vad skönt att det löste sig!

    Men hur fick du reda på hans mått på fingret?

    De jag köpt som är "fejk" ser ut typ precis som den till höger.

    Jag satt nån gång i höstas med en vanlig ring en kompis glömt kvar och skojprovade den på alla mina fingrar, och sen fortsatte jag på hans fingrar. På så vis kom jag fram till att mitt pekfinger är lika stort som hans ringfinger, på ett ungefär, så baserat på det beställde jag dom där på nätet, men skulle aldrig våga gå och köpa riktiga. Men han vill nog också vara med och välja så :)

    Hoppas bara att det blir av att vi väljer, att vi inte skjuter upp det flera månader :(

    Kan inte sova om kvällarna längre för jag vrider och vänder på alla detaljer... ;) Så det ska vara!

  • Marinellan
    aleakim skrev 2016-02-24 14:20:19 följande:

    Jag har också drömt att jag har friat och han sa nej. Det satte riktiga tankar i huvudet på mig och jag blev 1000 gånger mer nervös. Började på riktigt fundera över om jag verkligen skall göra det och fick en obehagskänsla över att jag inte kunnat hålla käften och berättat för alla. Tänk vad pinsamt om han nu faktiskt säger nej och man måste tala om det för alla! sånt kan få mig att bli riktigt sur på mig själv. 

    Men sen nästa sekund så tänker jag att jag älskar ändå honom och jag vill ju vara med just denna man resten av mitt liv och ingen annan. Det finns ju en anledning till att jag verkligen vill detta och jag tror/hoppas att det inte bara är jag som känner så. 

    BTW så har jag helt fått honom off track. Han tror att jag skall ha en nyttodag med plugg på förmiddagen, tandläkare på eftermiddagen och sen skall vi tillsammans gå och lämna blod på kvällen :p Även om han säger nej så är jag i alla fall stolt att jag lyckats lura honom rejält :P


    Haha du kan ju visst luras! Jag har inte börjat luras än, tänkte göra det samma dag.

    Jag tänker också så. Men på nåt sätt är det som att vi redan bestämt att vi ska leva med varandra resten av livet och att planen ändå är att gifta oss "nån gång", sen har vi ju redan barn och allt ihop, så det är ju ingen överraskning direkt.

    Det finns ingen anledning till att någon av våra karlar skulle säga nej, haha, vi som är så underbara! :D
  • Marinellan
    aleakim skrev 2016-02-28 09:44:32 följande:

    Är ni redo tjejer! Imorgon gäller det! Lova att ni uppdaterar hur det gått på tisdag. 

    Jag är så sjukt nervös och kan typ inte sitta still 


    Omg samma här! Mer än redo, iiiiiikkk!

    Hela familjen är typ sjuk och sambon har haft feber men nu har vi bara halsont och hosta att slåss emot, så jag har vart väldigt nervös sista dagarna att han inte ska hinna bli bra! Men tror det går vägen. Kommer bli awesome!
  • Marinellan

    Hej på er! Och grattis!

    Haha fantastiskt fina bilder Snusse, vi har liknande men dom behåller jag nog offline, haha.

    Låter underbart aleakim! <3 Så vem friade till vem egentligen? ;)

    Vår kväll blev helt perfekt också!

    Jag mötte upp honom i stan och han trodde att vi skulle på en föreställning och bara äta snabbt innan. Men sen tog jag med honom till restaurangen på hotellet som låg högst upp och vi hade superfin utsikt med solnedgång vi med.

    När vi beställt fick han se scrapbooken. När själva frierisidan kom upp blev han alldeles tyst och bara såg på mig, märkte att han var väldigt rörd och och nästan tårögd. Tog honom en halv evighet tyckte jag, men så tog han min hand och sa "jaa"!

    Hotellrummet var jättefint och de hade fixat rosblad på sängen och champagne på kylning, och sen hade jag bokat privat tid i bubbelpoolen också. Så en supermysig kväll!

    Hans ring var alldeles för stor, jag hade failat totalt med min gissning, så det var ju tur att det bara var en tillfällig. Men han ville gärna ha på sig den ändå. Haha. Vi ska gå i eftermiddag och spana på stan!

    Säger också tack till er tjejer för att vi kunnat bolla med varandra! Än en gång grattis till era förlovningar också!

Svar på tråden Fler tjejer som ska fria skottdagen 2016?