• snusse

    Fler tjejer som ska fria skottdagen 2016?

    aleakim skrev 2016-02-20 17:44:16 följande:

    Visst är det svårt att låta bli att berätta för allt och alla, man får bara tänka efter så inte "fel" person vet så det avslöjas 

    Snusse:

    Åh vad fin ring!!!


    Haha, ja! Jag har dock inte sagt något till någon som känner honom väl (förutom några i min familj då, men de litar jag på). Så det ska nog vara lugnt. Ungefär en vecka kvar! :)

    Tack! :) Ska köpa ringarna imorgon tänkte jag.
  • snusse

    Fina servettringar! Kyss Ja, idag är det bara en vecka kvar. Jag vill dock att tiden ska gå fortare..... Vill sätta på mig ringen nu nu nu! :) 

  • snusse
    aleakim skrev 2016-02-22 16:44:19 följande:
    Haha jag vet... Våra ringar ligger i en ask i min nagelvårdslåda (Som han aldrig skulle öppna om jag så ens frågade honom) som står ca 2,5 m från soffan i vardagsrummet. Tänker på dem hela tiden och vill bara plocka fram och dra på den direkt. 

    Drömde om min ring i natt och vill så gärna att hela den drömmen blir sann så berättar inte mer. Brukar inte tro på drömmar, men drömde även i samma dröm att bussen körde fel på väg till skolan och när jag åkte dit i morse så körde den fel på exakt samma sätt!!

     
    Våra ringar ligger i min smyckeklåda där det är massa andra askar, så det kommer inte synas att det tillkommit någon. Som om han ens tittar där. ;) 


     


    Åh, det låter spännande, du får berätta sen om du vill! Kyss


    Jag var och köpte ringarna idag, men tittade inte noggrant på dem förrens när jag kom hem och tycker att hans ring är väldigt repig och min är lite flammig. Så ska gå tillbaka imorgon. Vill ju ha fina och glansiga ringar. :) 

  • snusse

    Oj vad ni har skrivit! :) 


     


    Alltså, grejen var ju såhär va, att jag gick in till en guldsmedsbutik som är en lokal guldsmed där mina föräldrar bor. Och så visade jag mina ringar och frågade om de hade något liknande (alltså. kan ju aldrig skada att titta hos flera tänkte jag).

    Då säger hon "vad är det här för ring du har köpt? det fattas ju en del?"


    Då har jag blivit lurad. Yes! De har sålt en ring som egentligen ska ha en till ring som man liksom "klickar" i varandra. De har sålt en begagnad ring till mig. Blev så besviken att jag började gråta. Ringde min pappa och han sa att jag kan få min farmors ringar och göra om till en ny, precis som jag vill ha den. Så så blev det. 


    Designade alltså en ny ring en timme innan de skulle stänga & de var SÅ hjälpsamma. Sen att de ska fixa klart den innan lördag är ju bara en grej i sig. Helt fantastiska. Ska gå tillbaka till det stället där jag köpte de första ringarna och försöka lämna tillbaka dem. Nu har jag ju fått höra i efterhand att han som äger butiken är skitskum och har ett dåligt rykte i hela sverige. Jippie! Så vi får se hur det går... uppdaterar er imorgon! :) 


    Hoppas det löser sig med schemaändringen. Jisses vilket projekt det blev nu helt plötsligt! Haha! :D Jag har också fått säga till min sambos chef, men sa dock inte varför utan skyllde på att jag ska skjutsa några kompisar till flygplatsen och att jag ändå har vägarna förbi... ;) (han jobbar i sthlm och vi bor i jkpg.) 

  • snusse

    Ja, panik fick jag. Längesen jag grät så mycket... :(

    Ja, tänkte kolla konsumentköplagen innan jag går dit igen. :)

    Men ja, det löste sig, till något väldigt bra! :)

    Drömde inatt att han skrattade åt mig och sa nej, är det nu ens tankar sätts på prov? ;) haha.. Blev så

    Ledsen, han tog det inte på allvar alls i drömmen. Usch! Har ni drömt något?

  • snusse

    Ja, men va skönt att ni också har drömt... Haha!

    Ja, sån är jag med, nojig och sur på mig själv för att jag sagt det till så många! Dumma mig! :)

    Gick tillbaka med ringarna idag. Det gick bra, jag var stenhård med att jag ville ha pengar och inget tillgodokvitto, som tur var fick jag pengarna tillbaka efter om och men. ;)

    Dessutom hade de gjort klar min riktiga ring. Fick sms idag klockan 15 att den var klar. Det tog alltså inte ens 24h, hur bra?! :) Köpte med en bukett tulpaner till dem för att jag blev så glad och tacksam. Och ringen är fantastisk. Så fin & precis som jag vill ha den! Nu känns allt bra igen... :) Nu är det bara att invänta måndag. Känns helt galet!!!

  • snusse

    Marinellan:

    Jag vet inte hans storlek, så det är ren chansning. Jag har dock bara köpt en silverring till honom för 349:- som han får byta storlek på eller byta in den och få tillbaka pengarna på sin nya ring. :)

    Haha, just nu har jag en tenta att tänka på, så för mig ligger nervositeten och fokusen där. Men imorgon eftermiddag sätter det nog igång... Igår när jag skulle hämta ringarna så har jag aldrig skakat så mycket! Haha, jag kunde knappt skriva på mina uppgifter till försäkringen... Hahaha!!

    Och ja, vi som är helt fantastiska, hur kan man säga nej? ;)

  • snusse

    Jag är SÅ nervös. Kommer inte kunna sova inatt... haha! Sambon åkte nyss mot jobbet, så nu kan jag packa i lugn och ro. :) 


    Blev väckt inatt av att han hade feber. Tänkte att nu går det åt helvete med allt. Haha.. Men har blev bra igen. Pjuh! 


    Men hörni. STORT LYCKA TILL! Och kör hårt! 


    Vi hörs på tisdag! ;) 

    KRAM!

  • snusse

    Jag sitter på hotellrummet (som är helt fantastiskt fint!) solnedgången är utanför fönstret. Jag är snart färdig och ska åka för att hämta honom. Haha, glömde dock ta med mig min klänning upp till rummet, så får slänga på mig den i bilen... Hahaha! Så kan det gå. Mina fjärilar är helt okontrollerbara!!! Gaaaaah! Tjejer, nu kör vi! Lycka till! <3

  • snusse

    Åh, Marinellan! Låter som att ni hade det heeeeelt fantastiskt! 


    Va skönt tjejer, då var det här över. Bröllop nästa? ;) Haha! 

Svar på tråden Fler tjejer som ska fria skottdagen 2016?