• Jenung

    Fler tjejer som ska fria skottdagen 2016?

    Åh grattis vad roligt! Jag friade till min kille, det bästa jag gjort än så länge i mitt liv. Lycka till!

  • Jenung

    Ja, vad tråkigt att det inte är så aktivt! Kom igen nu tjejer som ska fria i år, dela med er! :)

    Jag har ju redan friat till min kille men jag kanske kan inspirera, jag gick till väga så här:
    På morgonen lördag den 28 december 2013 friade jag till min sambo. Jag gjorde ett bildspel på datorn från vår tid tillsammans med en av hans favoritlåtar i bakgrunden, som han vaknade till. Bildspelet slutade med att han skulle följa spår genom lägenheten. Jag hade tänt över 100 ljus i lägenheten och spåren ledde självklart fram till mig. :)
    Jag stod på knä med en bukett röda rosor i famnen och frågade mitt livs kärlek om han ville gifta sig med mig. Efter svaret, "Ja", en del tårar från oss båda och en massa pussar och kramar åt vi champagnefrukost, som jag hade förberett, i sängen i flera timmar. På eftermiddagen/kvällen hade vi middag med våra familjer då vi berättade om vår förlovning. Blev en minde fest med champagne-drickande den kvällen!

    Mitt bästa tips är att ni gör en heldag av ert frieri för det går så otroligt fort så är det över. Dra ut på det, njut! Fria, ät middag tillsammas, fira på kvällen med familj eller vänner eller ta in på hotell bara du och din älskling och mys och fira förlovningen!

    Lycka till allihop!

Svar på tråden Fler tjejer som ska fria skottdagen 2016?