• Plättis

    Borsplacering - hur går man till väga?

    Vi satte alla par mittemot varandra, och sedan varannan från min sida och varannan från hans. Och precis som Chicita satte vi folk som hade något gemensamt bredvid varandra, och tumregeln blev "alla får sitta bredvid någon de känner och någon de kan tänkas komma överens med".

    Jag gjorde om bordsplaceringen fem gånger innan jag var nöjd (och inte orkade göra om den fler gånger heller). Min man hade i förväg sagt att det knappast kunde vara svårt att bestämma var alla skulle sitta. Så jag lät honom göra en version också, bara för att se om vi tänkte lika eller olika. Och det var huuuur kul som helst att se honom våndas när han inte kunde lösa den heller!


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
  • Plättis

    Verktyget för bordsplacering ligger på gamla.brollopstorget.se om du vill prova det, men jag föredrog att ha papperslappar med allas namn. Ett hett tips är att fota den när du är ganska nöjd, för jag hade gjort den PERFEKTA bordsplaceringen, lagt undan den och så vek jag tvätt, skakade till ett lakan och vips låg alla små lappar spridda över hela rummet. 


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
Svar på tråden Borsplacering - hur går man till väga?