• Mss

    Zirkonia istället för diamant

    Jag är också inne på silverring med zirkoner, eller inne och inne, jag gifter mig i vegas om en vecka och har köpt dessa :) www.aliexpress.com/item/Wholesale-1-5-Ct-Princess-Fancy-Pink-Created-Diamond-Solid-925-Sterling-Silver-2-Pc-Engagement/32349164280.html

    Min uppfattning om zirkoner är att stora ofärgade kan få som en dimma i sig som inte går att få bort. Så har det iaf blivit på en ring med en stor ofärgad zirkon jag har. De smycken med färgade zirkoner har inte blivit så för mig. Därför valde jag en rosa mittsten i min ring. Vågar man så tycker jag ali express och ebay är bra siter för den här typen av ringar som inte är så dyra, ofta stämmer beskrivningen väldigt bra med verkligheten och man får sjukt bra priser. Läs bara noga så det är äkta silver och inte bara plätterat och blir fult efter ett tag.

  • Mss

    Jag beställer sjukt mycket från Ali, fungerar alltid hur bra som helst :) jag har köpt min blivandes ring där med, en stålring utan krusiduller, betalade en tjuga eller nått för den.

    Naturligtvis gäller det som vanligt att du får vad du betalar för, en stålring kostar från sju spänn men dom kan se lite trista ut (köpte en sån först) och vad det gäller silver ringar med stenar ligger dom från tjugo spänn men då är det ofta samma där. Sneda infattningar och sånt. Sen kan man ju inte testa storlekar och det är ju en lite längre leveranstid men jag tycker det är värt det.

    Ringen jag länkade är den jag har som profilbild här, jättenöjda med hur den såg ut i verkligheten :)

Svar på tråden Zirkonia istället för diamant