Inlägg från: weddinghelena |Visa alla inlägg
  • weddinghelena

    Bröllop 2017, vilka mer?

    annap92 skrev 2016-01-12 14:51:50 följande:

    Jag hakar på! Jag och min fästman sedan en månad tillbaka planerar att gifta oss i juli/augusti 2017. Vi har varit tillsammans i fem år och har många gemensamma vänner då vi i princip växt upp tillsammans. Vi har skrivit en preliminär gästlista på cirka 80 personer. Jag har börjat titta på plats för vigsel/festlokal/klänning/transport osv. Undrar också när man borde boka? Tänker i/i närheten av Stockholm.

    Någon som har tips på trevlig plats för borgerlig vigsel? Gärna utomhus. Letar även febrilt efter en festlokal där det är tillåtet att medta egen alkohol. Vi planerar nämligen en resa till Tyskland för att köpa öl/cider och vin lite billigare. 

    Ska bli kul att följa er alla och ta del av era idéer samt dela med mig av mina! Glad


    Ja gkan tipsa om Blynäsgården www. blynasgarden. se där får man ta med egen alkohol ochni  kan viga er borgligt utanför vid vattnet, men ni bör boka redan nu för lokaler med egen alkohol går åt fort, kan tipsa om att boka fotograf i tid också mitt tips är Fotograf Malin Norlen www. fotografmalinnorlen.viewbook. com/
  • weddinghelena

    [quote=4425534][quote-nick]annap92 skrev 2016-01-16 09:52:36 följande:[/quote-nick]Tack så jättemycket för tipset! Ska kolla upp detta snarast. Vet du ungefär hur många gäster det finns plats för? :) [/ jag tror man får vara 80 pers på blynäsgården :)

Svar på tråden Bröllop 2017, vilka mer?