Inlägg från: nordinhanna |Visa alla inlägg
  • nordinhanna

    Bröllop 2017, vilka mer?

    Delphin skrev 2016-06-02 08:00:41 följande:

    Isa S  Vi planerar ett bröllop i juni 2017.Vi räknar med ca 50 gäster plus några barn. Vi hade önskat ha ett coverband men känns som det kostar otroligt mycket pengar...Mat får vi hjälp av en väns man som är kock. Vi skall ha italiensk buffe så de har gett oss ett bra pris för detta. Kollat på lite klänningar på Vbridal och det finns otroligt mycket fint där och bra priser, men vågar man köpa på nätet?

    Lokal skall vi titta på om 3 veckor , dock har lokalen inget porslin..

    mycket att tänka på och mycket pengar...


    Vi ska också gifta oss i Göteborg men i maj 2017. Vad skönt att ni redan har fått ordning på maten! Vad ska ni kolla på för lokal?
  • nordinhanna
    Delphin skrev 2016-06-03 07:10:08 följande:

    Vi skall kolla på en typ av lada i Mölnlycke...Tanken är att det skall vara lite romantiskt med lantlig stil.. Mycket vitt och trä...Har ni kommit långt i planeringen?


    Det låter mysigt! Vi vill också ha vitt och romantiskt så vi har bokat Stora Holms Säteri. Men mycket längre än så har vi inte kommit. Jag har kollat runt på catering men och väntar på svar från Franska skafferiet som också ligger på Stora Holm. Ska ni ha catering?
  • nordinhanna
    Delphin skrev 2016-06-07 08:05:08 följande:

    Min väns man är kock och skall hjälpa oss med våran buffe. Jätte duktig.! Fått ett bra pris så jag är nöjd och litar på dom att det blir bra. De brukar hjälpa till på fester och , dop m.m

    Kanske något för er  också? ;)


    Okej vad bra. Ja tack vad snällt jag tar gärna kontaktuppgifter till honom :D
Svar på tråden Bröllop 2017, vilka mer?