Inlägg från: brudijanuari |Visa alla inlägg
  • brudijanuari

    Bröllop 2017, vilka mer?

    Vi gifter oss också under 2017, 22 januari, så blir ett härligt vinterbröllop i Sundborns eller Torsångs kyrka hemma i Dalarna. Vet att det är ett helt år kvar, men jag har såklart redan börjat planera! Skrattande

  • brudijanuari

    Var lite snål i mitt förra inlägg ser jag nu... :) 

    Vi har tänkt bjuda familj + närmsta vänner + respektive, då blir vi ca 30 personer, men det vi har funderingar över nu, hur ska vi göra med barn? Vi har inga egna barn och de enda av de bjudna gästerna som har barn är min sambos syster och bror, totalt 4 barn. Om vi säger barnfritt, finns det risk att de inte kan komma då? säger vi att barn får komma, finns risk att de blir mer föräldrar än våra gäster? säger vi att barn är välkomna fram till en viss tid, åker föräldrarna också hem då?  Hur gör ni med barn på era bröllop? :)

    Maten blir troligtvis en trerätters, inte buffé, mest för att jag inte är så förtjust i buffé överlag, till efterrätt blir det såklart bröllopstårta, men ska vi ha mer/fler efterrätter än tårtan...? hur gör ni? 

    Har inte alls börjat kolla på klänning och ringar, hur god tid måste man vara ute i? Flera av er har kommit så himla långt i planeringen att jag blir riktigt imponerad! 

    Så roligt med många vinterbröllop, det är så magiskt!

Svar på tråden Bröllop 2017, vilka mer?