• Anna W

    Bröllop 2017, vilka mer?

    Hej!

    Jag skall gifta mig under 2017 den 1 juli på Stora Holms Säteri i Göteborg. Just nu är vi på kyrkjakt.. Vi firar 11år i morgon faktiskt.  Kul att det finns fler som är ute i god tid =).

  • Anna W

    Hej Leoritaaa.

    Vad kul, har ni bokat? Vi kollar på kyrkor men vi har inte bestämt eller bokat nått än.  Trädgårdshuset som finns på SHS (stora holms säteri) är ju ett alternativ men för oss blir det nog kyrkan än då.

    Catering vi har kollat på Glada kocken men tänkte provsmaka två av bufferna innan vi bestämmer, där ingår porslin, bestik och glas .

    Vi fick namn och nummer till catering firmor, transport,porslinsuthyrning, fotografer mm av Shs när vi skrev kontrakt med dom. Några som de rekomenderade.

  • Anna W

    Ni behöver boka tid för visning. Vi åkte ditt i slutet av november och kollade. skrev kontrakt 9 dec. då var redan 3 helger i juli bokade för2017. och en eller två helger i augusti. Så jag föreslår att ni ringer och bokar tid ganska omgående om ni vill kolla på lokalen. resterande månaderna vet jag inte.

    Gå in på gladakocken.net så ser ni vad de har, jag har försökt att kolla runt och läst om dem och det står väldigt bra om dem. Var på ett bröllop för ca fem år sedan och tror de ha catering från dem och det var kanon. hade tänkt att höra med dom om jag kom ihåg rätt.

  • Anna W

    Hej!

    Inte varit inne på denna sidan på väldigt länge, men vad kul det är att läsa om allas planering och idéer!

    Jag har en fråga ang inbjudningskorten, när postar ni ut dem, hur lång tid i förväg????

    Ha de gött!

  • Anna W

    Hej.

    June2017 Jag skall gifta mig 1 juli och hade nog tänkt att posta ut inbjudningarna typ i slutet av januari. save the date kort har bara våra familjer fått.

    Liii: När skall du gifta dig?

Svar på tråden Bröllop 2017, vilka mer?