• vickyy
  Äldre 14 okt 03:29
  88857 visningar
  323 svar
  +1
  Inlägg från vickyy Visa alla inlägg
  323
  88857

  Bröllop 2017, vilka mer?

  Vi ska också gifta oss 2017 och det blir i Maldiverna :) tidiga ute här med. Pluggar + jobbar o är klar med utbildningen i slutet på 2016 så de passar bättre då med bröllop :)

  Vi har inte nån budget lagd än och inte heller hittat perfect place osv

  Men vi kikar lite platser, bröllopsklänning, vigselringar.

  Jbohw: åh jag är likadan nästan. Känner mer längtan till själva äktenskapet. Men samtidigt så kan de vara mysigt att sitta och drömma lite om bröllopet och planera med sin fästman :) sen njuta lite längre av sin förlovningsring. Blir alldeles varm varje gång jag tittar på den o tänker snart är jag hans hustru ;) åh längtar.

  Båda har en stor släkt från 2 olika länder. Så hur vi än vände o vred så blir de lite trixigt o få dit ena släkten :/ sen ville vi ha något annat än kyrkbröllop. Så väljer att åka till vårt drömland Maldiverna o gifta oss där.

 • vickyy
  Äldre 15 okt 20:30
  #5
  jbohw skrev 2015-10-14 08:46:00 följande:

  @Vickyy. Ja visst blir man glad av ringen? Jag har tidigare sagt att jag känner för att vara förlovad minst ett år innan själva bröllopet- dels för att njuta av att faktiskt vara förlovad och sen för att intre behöva stressa kring allt med bröllopet och låta vissa beslut och tankar ligga och gro lite så att man inte tar för mycket impulsiva beslut som kanske inte känns helt rätt i slutändan. 

  Jag tyckte ni gjorde en jättebra lösning med att dra till ett annat land och gifta er- och så Maldiverna...vilken lyx.. Men hur funkar det när man gifter sig i utlandet, måste ni gifta er i typ rådhuset när ni kommer hem (för att det ska vara giltigt i även Sverige) eller gäller er vigsel i utlandet även i Sverige då ni är skrivna och bor i Sverige? Jag är så dålig på sånt nämligen men vill så gärna veta! :) 


  Ja det blir nog en del impulsiva och inte riktigt helt ogenomtänkta beslut o val :) tror jag själv skulle bli en liten bridezilla hehe med all stress.

  Yes rådhuset eller Arlanda kan ju vara lite kul sådär, men kanske inte lika fint. Vi funderar på den biten än hur vi ska göra :) men ni har inte kommit så långt till om ni ska ha kyrkbröllop eller annat fint ställe? :)
Svar på tråden Bröllop 2017, vilka mer?
Endast gruppmedlemmar kan skapa trådar i gruppen.
Logga in
Bli medlem