• Äldre 13 okt 15:11
  88687 visningar
  323 svar
  +1
  Inlägg från jbohw Visa alla inlägg
  323
  88687

  Bröllop 2017, vilka mer?

  Vad roligt att ni också ska gifta er 2017- vi med! 

  Jag är äntligen klar på högskolan och har jobbat ett år, min karl är äldre och har varit ute på marknaden i snart 10 år så nu känns det som en bra tid att gifta sig...men vi har inte kommit så långt som ni. :) 

  Vi har bestämt datum (22 april 2017) men har inte fastställt varken plats, budget(vi pratar fortfarande om det) eller tema.. Det vi känner är att det ska vara mysigt, intimt och vi ska vara omgivna av människor vi vill dela den här dagen med. Det vill säga familj och bästa vänner. 

  Om jag ska vara ärlig kan jag ibland få infall och känna "nu drar vi bara ner till rådhuset och gör det här" Såklart ska bröllopet vara en fin grej men jag längtar mer till äktenskapet. Att ha min man, att våra liv börjar flyta på i ett och att vi har varandra..istället för att vänta år på att få varandra- förstår du var jag menar? 

  Hur tänker ni kring vigsel, ska ni ha i kyrka? :) 

 • Äldre 14 okt 08:46
  #3
  +1

  @Vickyy. Ja visst blir man glad av ringen? Jag har tidigare sagt att jag känner för att vara förlovad minst ett år innan själva bröllopet- dels för att njuta av att faktiskt vara förlovad och sen för att intre behöva stressa kring allt med bröllopet och låta vissa beslut och tankar ligga och gro lite så att man inte tar för mycket impulsiva beslut som kanske inte känns helt rätt i slutändan. 

  Jag tyckte ni gjorde en jättebra lösning med att dra till ett annat land och gifta er- och så Maldiverna...vilken lyx.. Men hur funkar det när man gifter sig i utlandet, måste ni gifta er i typ rådhuset när ni kommer hem (för att det ska vara giltigt i även Sverige) eller gäller er vigsel i utlandet även i Sverige då ni är skrivna och bor i Sverige? Jag är så dålig på sånt nämligen men vill så gärna veta! :) 

Svar på tråden Bröllop 2017, vilka mer?
Endast gruppmedlemmar kan skapa trådar i gruppen.
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.