• ampe

    Håruppsättning i stockholm där frisören kan komma hem till än.

    Är det för bara hår eller hår och smink? Är det bara hår tycker jag att det låter rätt saftigt. (Ska säga direkt att jag är smink och hårstylist och det är inte meningen att jag ska göra reklam för mig själv. Är bara nyfiken varför det kostar såpass?) 

    Vad man ska tänka på när man väljer stylister inför sitt bröllop tycker jag är vad man får med i priset. Bor du långt bort, hur tar de sig till dig? Ingår provuppsättning? Ingår nålar? Om det är sminkning med i priset, ingår något? Typ lösfransar, läppstift osv. 

    När är bröllopet? Jag kan säkert rekommendera några som jag vet är bra. Vad de tar i pris har jag dock dålig koll på. 

  • ampe

    På instagram hittar man mig som sminkmaria. Är rätt dålig på att lägga ut bilder från jobb dock. ;) Men du kan nog även hitta kollegor till mig där i din jakt på just din stylist för den perfekta bröllopslook! 

  • ampe
    humlan skrev 2016-01-02 22:55:35 följande:

    Hej,

    Intressant tråd. jag ska också gifta mig i sommar och undrar vad det skulle kosta att ha någon komma hem till en för bröllopssminkning. Vad skulle du ta sminkmaria? Det verkar som att du är duktig på det du gör. :)


    Det är olika vad kostnaden blir. Beroende på vad man vill ha o vart man bor osv. :) kolla min instagram, på sidan finns min mail. :) Det var inte meningen att göra reklam för mig själv som sagt, jag själv är ju här för att jag ska gifta mig o letar inspiration.
Svar på tråden Håruppsättning i stockholm där frisören kan komma hem till än.