Inlägg från: FruWiklund |Visa alla inlägg
  • FruWiklund

    Dalabröllop 2016

    Vi gifter oss i maj ???? Det blir ett enkelt och litet bröllop men jag vill ändå fixa hår och makeup, någon som har tips på bra frisör och sminkös? Och någon som vill tipsa om bra fotograf till bra pris? Gäller Borlänge/Falun området.

  • FruWiklund

    Tack för tipsen, ska kolla in det. Och det skulle ju inte vara några frågetecken om att vi gifter oss i maj...

  • FruWiklund
    Strassbruden2016 skrev 2015-10-23 17:56:54 följande:
    Jag ska gå till makeupyour mind.

    make-up-your-mind.se/


    Vi kom väldigt bra överens och hon provsminka mig och gjorde det väldigt bra. Jag ska ha lila ögonskugga o det är inte det lättaste o få det snyggt,, satt som berget hela kvällen och var mkt jobb o få bort det sen . Priset med håruppsättning o makeup inkl provtillfälle 2800 tror jag (blev osäker nu) vi har betalt en del o ska bet resten på bröllopsdagen.
    Ja gifter mig i maj och letar just nu någon som kan sminka mig och fixa håret. Blev du nöjd med hår och smink hos make up your mind? Och hur var din dag? :)
  • FruWiklund
    Ankan skrev 2016-03-12 17:27:56 följande:

    Fråga till alla här: hur har ni löst musikbiten? Ska det bli dans efter middagen? Dj eller band? Vi vet inte vad vi vill eller har råd med. Liveband känns ju spontant som roligast - om man nu lyckas hitta ett bra band som har många blandade låtar i bagaget. Jag tycker att det måste spelas både långsamma och svängigare låtar men att kanske inte alla vill dansa och då ska det gå att prata längre back i rummet utan att man behöver skrika. Min kille tycker att ett liveband kommer att vara högljudd och då går det helt enkelt inte. Men har varit på flera bröllop där det gick och där folk både dansade och satt och pratade. vad tycker ni? Kan ni tipsa om någon som har erfarenhet av bröllop?


    Vi kommer att köra via spotify. Har varit på andra bröllop där de har haft det och det har varit bra. Vi kommer att göra egen lista och ta med oss högtalare där vi ska vara. Tror det kommer bli riktigt bra och vi sparar in en hel del pengar för liveband kostar ju ändå en del. Dessutom är det som du säger svårt att hitta bra band som har en blandad repertoar.

    Var i Dalarna och när gifter ni er? Har du nåt tips på makeup artist och/eller hår? Tycker det är svårt...
  • FruWiklund
    Ankan skrev 2016-03-22 10:15:59 följande:
    Vi har kollat runt lite och just nu ser det ut som om vi kör livemusik i ca 3 timmar och sen får det bli spotify mot småtimmarma. Vi har pratat med två olika musiker och jag har min favorit, men min kille vill fundera ett par dagar till.
    Vi gifter oss i närheten av Mora. Har inte bokat håruppsättning/smink än, har letat mycket också men det finns nästan ingen som gör både och i samma salong så det blir nog att boka två olika ställen, vilket tyvärr betyder extra kostnader. Men är inte så duktig på den biten att jag vill ta hand om det själv.
    Var gifter ni er?
    Det var ju smart att göra så :)
    Vi gifter oss utanför Borlänge. Har också svårt att hitta någon frisör och makeup som gör både ock. Har hittat ett par men den ena är väldigt dyr och de andra har inte hört av sig om min förfrågan än så vi får väl se vad det blir. Jag är inte heller så duktig på hår eller smink och vill verkligen ha någon expert på det på vår stora dag. Vill ju vara den snyggaste versionen av mig den dagen :)
  • FruWiklund
    Ankan skrev 2016-03-29 07:54:25 följande:
    Håller tummarna att du hittar någon bra! Jag ska gå och klippa mig i veckan och då bokar jag min vanliga frisör. Hon sminkar tyvärr inte men då blir det att boka sminkning hos deras samarbetspartner.

    Igår var jag och klippte mig hos en tjej om även sminkar och det ändes riktigt bra så nu har jag bokat hår och smink. Nu är det bara att hitta någon som kan fixa naglarna också Glad

  • FruWiklund

    ]Strassbruden2016

    Snyggt! Nu blev det dock en annan som fixar mig. Snart dags för oss så nu börjar det bli lite pirrigt :)

  • FruWiklund
    mickis.j skrev 2016-04-20 15:01:24 följande:

    Vad är detta för tjej? Försöker hitta någon som gör båda hår och smink :)


    Rebecca Olsson heter hon, Klippdej.nu. En kompis hade henne och blev riktigt nöjd. Jag har träffat henne en gång och det kändes väldigt bra. Gifter mig om en och en halv vecka så vi får se hur det blir då :)
  • FruWiklund
    Strassbruden2016 skrev 2016-05-12 09:44:52 följande:

    Lycka till och glöm inte att njuta varje min, tänk int för mkt på vad som ska hända nästa timme osv.. låt andra ta hand om det.


    Ja jag ska verkligen försöka :) längtar verkligen nu!
  • FruWiklund
    Ankan skrev 2016-05-12 07:47:14 följande:

    Jag har tappat stora bilden här. Vem gifter sig när? Vem är näst?

    Jag själv har fortfarande lite tid på mig, 6 augusti är det dags.


    För oss är det dags den 21 maj :)
  • FruWiklund
    Ankan skrev 2016-05-12 15:00:12 följande:

    Oj, det var snart! Vad spännande! Hur känns det? Jag ska själv också på ett bröllop den dagen, det blir nog säkert roligt. Lycka till med sista förberedelserna! Glöm inte att njuta


    Jo det känns nervöst, pirrigt och förväntansfullt :) Jag längtar!
  • FruWiklund
    mickis.j skrev 2016-05-13 21:55:25 följande:

    Tack för tipset, har mailat henne nu så får se :) Lägg gärna upp bilder från bröllopet sen hoppas dagen blir lika fantastisk som du tänkt dig :D


    Kul :)!
Svar på tråden Dalabröllop 2016