• Äldre 31 Aug 11:40
  3522 visningar
  7 svar
  7
  3522

  Fria eller inte?

  Jag tycker att om du pushar honom till det så blir det ju inte så överraskande ändå. Och jag tycker han har en poäng i det han säger om att det inte spelar någon roll längre. Däremot så kan han ju överraska dig med andra saker, t.ex en spontan resa eller presenter fast ni inte firar något särskilt. Eller att bara fixa en mysig kväll hemma med tända ljus, lite gott att äta och dricka. :) Varför måste det just vara ett frieri när ni redan är förlovade och har bestämt när ni ska gifta er?

  I mitt förra förhållande så förlovade vi oss helt oromantiskt och mest för att jag ville. Mitt ex var totalt jävla oromantisk och förlovningen blev långt ifrån som jag ville. Vi beställde ringar, betalade var för sig och när ringarna kom en månad senare så var det inte mer med det. Men jag hade aldrig sagt efter det att jag förväntade mig ett frieri efter att förlovningen redan var genomförd. Hur som helst så tog förhållandet slut ett par år senare för att vi var för olika.

  Killen jag är tillsammans med nu är precis som jag på många sätt och han vet hur jag kände angående min förra förlovning och vi har ju pratat om förlovning så klart. Så jag är medveten om att han kommer att fria, men inte när och inte hur. :) Däremot så har vi redan bestämt år för bröllopet och kanske månad. :')

  Men som sagt, att vilja ha ett frieri efter att man redan förlovat sig osv känns lite si sådär... Då känns det som att man inte tycker att det blev som man ville från början... Så kände jag angående sist jag var förlovad, men det var inte mycket i det förhållandet som stämde med hur jag ville ha min framtid så det var liksom inget att bygga vidare på. Men som sagt. Din fästman kan ju överraska dig på andra sätt som inte är ett frieri men minst lika gulligt och romantiskt. :)

Svar på tråden Fria eller inte?