• Äldre 24 aug 14:40
  5477 visningar
  13 svar
  Inlägg från Lenblo Visa alla inlägg
  13
  5477

  Någon som har två solitärringar, både förlovnings- och vigselringen? Och som ni inte bär samtidigt?

  AVC skrev 2015-08-22 21:40:12 följande:

  Hej! Det är svårt att riktigt svara på detta eftersom det verkar vara en sentimental fråga för din sambo. Å andra sidan är det ett smycke som du ska bära och eftersom du redan är insatt i förlovningen (vilket jag personligen tycker är jättebra) förstår jag inte riktigt varför du inte ska vara med och bestämma hur ringen ska se ut? Då kan ni lägga all budget på att skapa din drömring istället för att dela upp budget på två ringar?


  Håller med! Jag tror det är alla amerikanska romantiska komedier som inbillar killar att det är romantiskt och eftersträvansvärt att inte låta kvinnan själv få utse den ring hon ska bära resten av livet. Obestämd Om det inte vore för att killarna menar så väl så skulle jag kalla det manschauvinism.

  Den svenska traditionen där de lyckliga tu går och väljer ringar tillsammans tycker jag både är vacker och borgar för bästa nöjdhet i längden. Om det känns bättre så kan ni betala för varandras ringar och ge dem som gåva sedan. Även det tradition. Skrattande
 • Äldre 26 aug 22:28
  #7

  Vill du verkligen ha två solitärer så går det alltid att ha en på högerhanden, eller kanske med en bred slät ring emellan? Den mindre ringen kanske går lättare in i handskar?

  En mindre ring kan möjligen kännas bättre i en något inskränkt svensk småstad, men som resering är det nog bättre något från Glitter istället. Bara guldet i ringen är nog för att bli rånad på många ställen i världen, för att inte tala om diamanten.

Svar på tråden Någon som har två solitärringar, både förlovnings- och vigselringen? Och som ni inte bär samtidigt?
Logga in
Bli medlem