Inlägg från: Chicita |Visa alla inlägg
  • Chicita

    Bröllopspresenter av knappt hälften!

    Vi fick inte heller av alla, men det var inget som bekymrade oss. Vi hade ju inte bröllop för att få presenter Glad Och det tror jag inte att ni hade heller Glad
    Så vi skickade helt enkelt ut likadana kort till alla.

    Eller nej, inte likadana. Men samma typ. 
    Vi tog 2 A4 papper i samma färg och kvalité som vi använt till alla andra trycksaker och så vek vi dom på mitten så vi fick en liten "A5-bok". 
    Vi satte ett snöre runt "ryggen" på boken så att det gick att bläddra utan att den rasade isär. 
    Sen klistrade vi dit 4 fotografier enligt nedan...
    På framsidan var det samma för alla, det var en bild på buketten och våra ringar, lite konstnärligt sådär.
    På första uppslagets högra sida var en bild på oss två.
    På andra uppslagets högra sida var det en bild på gästen om vi hade, annars en av 4 bilder på folk i allmänhet eller saker som "hänt"... en sån minnesbild helt enkelt.
    På sista uppslagets högra sida så var det en bild från eldshowen som vi hade. Vi hade valt ut 4 olika bilder från showen och tog helt enkelt bara någon av dom.


    Vi skrev inget alls i "boken". Och eftersom vi placerade bilderna som vi gjorde så kunde man klippa upp "ryggen" på dom och få 4 bilder monterade på passpoaler som var enkla att sätta in i ramar om man ville.


    På baksidan av kuverten skrev vi helt enkelt bara ordet Tack


    Vi fick mycket beröm för dom korten. Just enkelheten och att dom fick mer än den traditionella porträttbilden med massa tack-text på (som dom alltså i princip ändå inte kan/vill ha framme).

    Mitt råd är alltså att helt enkelt skicka ut ett tack.
    Och sen får de tolka tacket som dom vill. Tack för att dom kom, tack för presenten, tack för att dom höll tal, tack för att dom reste 40 mil och bodde 2 nätter på hotell för att fira oss.... Eller vad som helst Glad

Svar på tråden Bröllopspresenter av knappt hälften!