• Plätti­s
  Äldre 11 aug 09:33
  7679 visningar
  14 svar
  Inlägg från Plättis Visa alla inlägg
  14
  7679

  Ni som gift er - små saker en inte får glömma?

  Vi hoppade över allt sådant. På borden hade vi dukar, vaser med några blommor, placeringskort och festhäften. Det tog en dag att ställa i ordning lokalen i vilket fall, och ju mer detaljer man har desto mer stressad kommer man bli när allt ska ordnas. 

  Fokusera på den känsla ni vill ha på bröllopet och fundera på vad ni ska göra för att uppnå den. Vi ville ha enkelt och stilrent, låta kärleken vara i fokus. Och det var precis så det blev. Jag stressade inte ihjäl mig när allt skulle ställas i ordning eftersom det var fullt genomförbart för jag och två andra att ställa i ordning allt medan min man pratade med personalen och åkte omkring på olika ärenden. Vi åkte därifrån vid halv sex på eftermiddagen och hann träffa våra syskon och vänner för att äta middag kvällen innan bröllopet och slappna av en stund. 

  Det bästa vi gjorde var festhäftet, bara ett enkelt A4 som vi hade vikt dubbelt. Där stod menyn, lite ordningsregler och sedan ett bröllopsbingo. Och det gjorde att stämningen blev mycket avslappnad och gemytlig. Om man skålade för brudparet fick man kryssa, och om man gjorde "ett trolleritrick eller något annat coolt" fick man också kryssa.

  Jag hade köpt små priser som jag delade ut, de fem första som fick bingo fick en liten chokladbit där det stod "hurra vad du är bra!" och den första som fick hela brädet fullt fick en chokladmedalj att bära runt halsen (med texten "du är bäst"). 

  I efterhand kommer alla minnas stämningen och känslorna. Vi hade lagt mycket energi och pengar på maten eftersom vi båda är väldigt intresserade av det (jag älskar att laga god mat, min man älskar att äta god mat) och det blev verkligen något minnesvärt. Jag drömmer fortfarande om förrätten, den var helt magisk. Det blev precis som vi ville ha det. 

  Vi hade små lådor inne på toaletterna med saker som kunde vara bra att ha, till exempel värktabletter och allergitabletter. Och Resorb, plåster, tamponger och annat smått som kunde agera räddare i nöden. Det var väldigt uppskattat hos gästerna! 


  Per aspera ad astra, ad infinitum.
Svar på tråden Ni som gift er - små saker en inte får glömma?
Logga in
Bli medlem