• Äldre 10 Aug 19:43
    10096 visningar
    14 svar
    +2
    14
    10096

    Ni som gift er - små saker en inte får glömma?

    Glöm inte bort att äta på själva bröllopsdagen! 

    Äter ni frukost kl 7-8 är det sen väldigt mycket viktigt att äta och dricka ordentligt under dagen ända fram tills middagen serveras vid festen. 

    Så kom ihåg att boka in tid i schemat före vigseln  för att äta lunch, dricka vatten och ta en kaffe.

    En hungrig brud med blodsockret långt ner under fötterna blir en bridezilla som mår illa, har huvudvärk och migrän och riskerar att kräkas under middagen när man först svept ett antal glas bubbel... 

    ingen alkohol förrän ni fått mat! 

  • Äldre 3 Sep 11:43
    #10
    Zarah516 skrev 2015-09-03 11:15:24 följande:

    Är ju upp till var och en, men personligen tycker jag det är lite slappt o nonchalant mot gästerna att inte ha bordsplacering. Att ha bordsplacering visar ju att ni som brudpar visar er måna om era gäster o att de ska trivas, samt att ni ger era gäster chansen att lära känna nya människor. Jag o min man la en del jobb på borsplaceringen, o den blev jättelyckad, alla gäster stormtrivdes. Har ni inte bordsplacering finns det risk att nån gäst känner sig bortglömd o utanför. Obs, inte bara mina tankar, utan delas med experter på vett o etikett.


    Att man inte har bordsplacering betyder inte per automatik att det är fritt fram att sitta hur man vill.

    Det finns andra sätt att bestämma hur folk ska sitta utan att behöva ha traditionell borsplacering med honnörsbord och namnskyltar.
Svar på tråden Ni som gift er - små saker en inte får glömma?