• Äldre 10 aug 10:21
  1950 visningar
  1 svar
  1
  1950

  Enkelt och billigt? Fler?

  Tänkte höra om det är fler som har valt att hålla nere kostnaderna på sitt bröllop och tänka utifrån den plånbok man har själv?
  Någon med en budget mellan 5-15:000?

  Vi försöker med alla medel att hålla nere kostnaderna, helt enkelt att få ut så mycket som möjligt för så lite pengar som det bara går.
  Vi är inte snåla, det handlar inte om det. Men vi är av det slaget att även om man lägger 5000:- eller 150.000:- på sitt bröllop så är kontentan densamma; man blir man och hustru.

  T.ex. så har vi under ett helt år nu köpt hem olika saker till bröllopet och på så sätt spridit ut våra kostnader för att inte behöva köpa allt i sista minuten. 
  Vi skippar en hel del "onödiga" saker enligt våra ögon och kommer att ta hjälp från familj och grannar under festen.

  Hur har ni andra lagt upp detta?

 • Svar på tråden Enkelt och billigt? Fler?
 • Äldre 10 aug 19:41
  #1

  Vi försöker få ner kostnaderna och ha ett enklare bröllop. Vår budget ligger visserligen på 20-30 000 vilket är lite mer men vi ska ha 60-70 gäster så med tanke på det är det kanske inte så mycket. Det finns saker vi inte vill skära ner på som t. ex. fotograf men vi har sparat in på mycket annat som känns onödigt. Vi skippar att ha någon speciell transport mellan vigselplats och festplats och vi skippar att hyra in folk till att spela/sjunga/underhålla. Vi gör mycket själva och använder oss av de kunskaper som finns inom vår bekantskapskrets. Vi har vänner som också ska gifta sig inom en snar framtid och då hjälper vi dem i utbyte mot att de hjälper oss. Jag ska göra alla dekorationer själv av loppissaker/egengjorda saker, även alla blommor. Maten ska mamma och syster göra och de förväntar sig inget för det för de vet att jag gör samma för dem. Jag har inställningen att det viktigaste är att vi blir gifta och att alla som kommer och vill dela denna händelse har trevligt och det tror jag att de har även om inte bröllopet är på en herrgård med liveband osv.

Svar på tråden Enkelt och billigt? Fler?
Logga in
Bli medlem