Inlägg från: Plättis |Visa alla inlägg
  • Plättis

    Brud utan koll!

    Börja med att fundera på vilken typ av bröllop ni vill ha. Hur stort? Ska alla ni känner vara med eller bara de närmaste? Har ni samma tankar och önskemål?

    Sedan kan ni börja fundera på var. Har ni någon lokal som skulle vara självklar? Vill ni gifta er i kyrkan eller borgerligt? Vad är viktigast? Maten? Stämningen? Priset?

    Gör en budget, fundera på hur mycket ni är beredda på att betala för ert bröllop. Det går göra jättedyrt eller ganska billigt, men man måste fokusera på det som är viktigt. En röd tråd i inbjudningar och andra trycksaker gör att det ser proffsigt ut. Det kan vara enkelt som att ha en färg man återkommer till, eller något annat. (Vi hade björkar, så det fanns på alla trycksaker och dekorationerna gick i svart, vitt och grönt.)

    Vi gifte oss i lördags, och det absolut viktigaste för mig under planeringen var att jag fokuserade på att oavsett vad som hände så skulle jag gifta mig med mannen i mina drömmar. Klänningen blev fel först, jag har kämpat med depression efter att ha förlorat två viktiga familjemedlemmar under året fram till bröllopet. Men allt blev jättebra, och jag som är en galen stressare gjorde listor över allt, till och med en "när är det okej att börja stressa över vad?"-lista. Då hade jag inte tusen saker samtidigt utan visste att jag hade två eller tre saker i veckan att ta hand om.

    I lördags vigdes vi på en brygga med alla våra fantastiska släktingar och vänner på plats, åt en helt otrolig middag och alla gäster var så nöjda när de åkte hem. Vi dansade första dansen i solnedgången på bryggan, och jag är fortfarande alldeles euforiskt lycklig över bröllopsdagen :D


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
Svar på tråden Brud utan koll!