• Äldre 19 Jul 16:48
    12118 visningar
    16 svar
    16
    12118

    Litet bröllop

    Vi gifte oss hemligt med två vittnen i en park i maj. Det var verkligen perfekt och en mysig dag. Vi klädde upp oss och tog foton utomhus och sen gick vi på fest hos några polare och släppte nyheten.

    Vi gillar inte att vara i centrum och kände en del press från familjen om hur bröllopet skulle vara så det passade oss perfekt att smita.

    Nu i augusti kommer vi ha en bröllopsfest för familjen, max 20 personer och det blir trevligt. med enkel lokal, buffe och tårta och lite lekar och smått och gott.

  • Äldre 21 Jul 21:45
    #16

    Vi ville just att vigselögonblicket skulle vara privat men ändå fira. Vi ska ha ungefär som en bröllopsfest. struntar i vigselprogram eftersom vi är så få. Annars blir det bröllopskläder, blommor och tårta och hela grejen.

    Jag ska köpa vita prinsesstårtor från coop och dekorera själv. Har gått en kurs i tårtdekoration så jag har lite koll men försöker tona ner det lite då jag kanske i stundens hetta gör mindre misstag.

    Har bokat lokal, övernattningslägenhet till några av gästerna och catering och lite andra stora grejer. Har mest smågrejer kvar, som att fixa inför dukningen och pyntning,köpa alkohol, fixa spellista etc.

Svar på tråden Litet bröllop