• Äldre 12 Jul 20:47
    6336 visningar
    7 svar
    7
    6336

    Förlovningsring - dåligt insatt, tidsbrist - hjälp

    Jag skukke dels vilja säga, wow! You go man! Bra jobbat på planeringsstadiet. Vad gäller köpa ring efter frieriet, absolut möjligt! Vill du ändå ha någon med dig? Satsa på hel/halvallians eller en billig i silver. Det första är troligt att hen ändå hade valt som vigselring och lämnar en stor möjlighet att kombinera med vad som helst. Alltså kastas platserna om lite, förlovningsringen som vi traditionellt ser på film med en jättesten och stor prislapp är egentligen mer en vigselring i den äldre svenska traditionen. Men ja, idag gör vi ju ofta som amerikanerna (se ditt frieri som exempel ;)).

    Så vill du ha ring, köp en billigt symbolisk. Eller en hel/halvallians i vitt eller roseguld (ta en titt på vad hon redan använder och välj det). För det skulle hon troligtvis ha valt ändå som vigselring, men nu får hen den istället som förlovningsring och kan välja vigselringen större och vräkigare. Din budget på 10 000 bör ge dig helt okej valuta för pengarna där.(Jag funderar själv på att göra så här, då jag inte kan bestämma vad jag gillar för ring bäst och halv/helallians passar det mesta och ger mer tid för att tänka på ring nr två ).

    Vad gäller ring till mannen så kan man ha en, eller två. Men har du en så är det då förlovningsringen, sen övergår den till vigselring vid vigseln.


    En ofriad och oförlovad, men hoppfullt planerande brud. 2016 Here we go!
  • Äldre 12 Jul 20:59
    #3

    Detta skulle till exempel vara en ring som jag gärna blivit friad till/med www.thecharmsshop.se/Sterling-Silver/Sterling-silver-Nyheter/Ring-Glam-and-soul-cube-white.htm

    Tyvärr så är hela vår förlovning (inkl frieri) på is tills jag hittat ring, eftersom min respektive inte tog steget utan att prata med mig innan ;)

    Var dock tydlig med att ni ska välja ut andra ringar sedan. Och glöm inte att återkoppla på hur det gick ;)

    Jag vill också be om ursäkt för stavning och hen-hon förvirring i förra inlägget. Sitter på mobilen och utan linser.


    En ofriad och oförlovad, men hoppfullt planerande brud. 2016 Here we go!
Svar på tråden Förlovningsring - dåligt insatt, tidsbrist - hjälp