• Jullis

    Gifta sig innan sambo?

    Nej man MÅSTE inte fisa inför varandra innan man kan gifta sig. Och man behöver VERKLIGEN inte bajsa när ens sambo står i duschen för att det ska funka. Seriöst? Snacka om att ta död på all erotik! Min man och jag bodde ihop i 5 år innan vi bestämde oss för att gifta oss. Vi gifte oss på vår 6-årsdag. Vi fiser och bajsar inte tillsammans men ör lyckliga ändå :)

    Men ja, man bör absolut bo ihop PÅ RIKTIGT innan man gifter sig.


    madmoxxi1177 skrev 2015-07-12 10:06:02 följande:

    THIS!!! <3

    Det är jag och min sambo i ett nötskal. Å även när han är grinig och trött eller bara inte druckit kaffe den morgonen så ÄLSKAR jag honom fortfarande.

    Och han älskr mig när jag är mitt i min mens rage! Vi har bott tillsammans i 4,5 år och vatt förlovade i 3. Totalt har vi varit tillsammans i 5år. (yep, nollningen när jag började univeristetet satte sina spår på engång ;D )

    Bo tillsammans, dela den tråkiga vardagen tillsammans, städa tillsammans, bråka och se hur de känns att inte kunna fly hem till ditt egna till stormen lagt sig.

    Fis och rapa framför honom. Bajsa näe han står i duschen. Alla sånna saker måste "försvinna" för att det ska funka. Jag blir helt knäpp när mina tjejkompisar berättar att de inte fiser framför sin sambo. I mean... HUH!?

    Anyways. Jag tror det är nyttigast att bo tillsammans först.


Svar på tråden Gifta sig innan sambo?