• madmox­xi1177
    Äldre 11 Jul 16:17
    7140 visningar
    21 svar
    21
    7140

    Gifta sig innan sambo?

    asssååååååh. bo ihop först för att inse VAD det är du ska leva med.
    sen gifta er. vissa tar de slut för när de flyttar ihop.

  • madmox­xi1177
    Äldre 12 Jul 10:06
    #9
    Aniara4 skrev 2015-07-12 08:48:53 följande:

    Jag skulle rekommendera att vänta tills man har bott ihop så länge att man slutar försöka imponera på varann. Skrattande

    Först när man träffas gör man ju sitt bästa för att framstå i bästa möjliga dager och dölja vissa av sina mer ocharmiga sidor (som alla har!), men det orkar man inte riktigt upprätthålla varje dag, hela dagen, i flera månader. Och det är när de sämre sidorna kommer fram som man ser om man verkligen kan leva med dem!  I bästa fall är det inte värre än att man går i fula sunkkläder och gillar att äta konstiga saker ibland. I värsta fall visar det sig att man blir direkt elak och otrevlig, vägrar lyfta ett fnger för att städa, har oförenliga sätt att förhålla sig till ekonomi osv.

    Här hemma går jag i mysbyxor och utan bh, slänger byxor på badrumsgolvet och vill vara ifred på mornarna. Min man ligger på soffan och försvinner in i datorn flera timmar i sträck och har en tvätthög bredvid sängen. När vi är hungriga blir vi på dåligt humör och försöker vi städa tillsammans när vi båda är hungriga blir det kaos. Det är sånt vi inte visste innan vi hade bott ihop ett tag. Men som sagt, det kunde ju ha varit betydligt värre saker som kröp fram.


    THIS!!! <3
    Det är jag och min sambo i ett nötskal. Å även när han är grinig och trött eller bara inte druckit kaffe den morgonen så ÄLSKAR jag honom fortfarande.
    Och han älskr mig när jag är mitt i min mens rage! Vi har bott tillsammans i 4,5 år och vatt förlovade i 3. Totalt har vi varit tillsammans i 5år. (yep, nollningen när jag började univeristetet satte sina spår på engång ;D )

    Bo tillsammans, dela den tråkiga vardagen tillsammans, städa tillsammans, bråka och se hur de känns att inte kunna fly hem till ditt egna till stormen lagt sig.
    Fis och rapa framför honom. Bajsa näe han står i duschen. Alla sånna saker måste "försvinna" för att det ska funka. Jag blir helt knäpp när mina tjejkompisar berättar att de inte fiser framför sin sambo. I mean... HUH!?

    Anyways. Jag tror det är nyttigast att bo tillsammans först.
Svar på tråden Gifta sig innan sambo?