Inlägg från: Kattattack |Visa alla inlägg
  • Kattattack

    Ett sexlöst förhållande

    Hej, 

    Jag vet inte riktigt vart jag ska vända. Men hoppas på att kunna få lite råd från er. 

    Jag och min fästman har snart varit tillsammans i 7 år. Vi är 25 respektive 27 år gamla och älskar varandra väldigt mycket. Varje dag skrattar och skojjar vi och vi lever i en helt underbar relation. Han betyder allt för mig och jag har svårt att se en framtid utan honom. 

    Vi har dock ett problem. Vi har inte längre sex. Jag är en väldigt sexuell person och älskar sex väldigt mycket och vill helst ha det varje dag. Han är dock inte det och han säger att för honom räcker ett "normalt" sexliv (vet inte riktigt vad normalt i detta sammanhang betyder dock, men så uttrycker han det).

    Första tiden tillsammans var väldigt intensiv, men efter cirka ett år började passionen ebba ut (vilket inte är någonting konstigt). Vi kom därefter in en rytm att vi hade sex ett par gånger per månad (jag var inte särskilt nöjd med detta, men han var, så jag lärde mig leva med det och hade desto mer "egentid").
     
    De senaste 1,5 åren har vi dock haft sex max fyra gånger(!!!). De sista två gångerna har varit riktigt konstiga då det känts helt fel. Det har slutat med att jag suttit i badrummet och gråtit efter han somnat.

    Vi pratar om det ofta och är överens om att det inte kan vara såhär. Varje gång vi pratar om det säger vi att vi ska bli bättre och ta tag i det. Men ingenting händer. Ingen av oss visar något intresse för ett sexuellt samliv heller. Jag har tröttnat på att ta initiativ och jag har sagt till honom att jag vill att han ska initiativ då jag tänder på när killar gör det och visar sig "manliga". Om någonting ska hända så måste jag ta tag i det och då känns det bara som att han ligger där som en död fisk. 

    Jag vet inte vad jag ska göra och mår så dåligt av detta. Jag vill ha närhet. Jag vill känna att någon vill ha mig och känna mig attraktiv och sexig. 

    Jag älskar honom så extremt mycket och vill verkligen leva med honom. 

    Ge mig råd, känns som jag just nu går i en grå dimma och kommer inte ut. 

Svar på tråden Ett sexlöst förhållande