• Plätti­s
    Äldre 3 Jul 15:30
    1814 visningar
    4 svar
    +1
    4
    1814

    Var hittar man allt i rätt färg?

    Samma nyans på allt är omöjligt, det kan jag säga som försökt leta efter rätt grön nyans på våra dekorationer. Ibland har man tur och det visar sig vara samma färg, men oftast är det någon nyans åt fel håll. Jag fick ett bryskt uppvaknande när jag var övertygad om att jag var tvungen att beställa en pappergirland för 800 kr från USA bara för att det skulle bli rätt. Några urklippta pappersbitar på ett snöre för 800 kr. Helt vansinnigt så här i efterhand. 

    Vi har gjort det enkelt för oss genom att bara ha vaserna på borden, mina smycken och sambons slips och näsduk i samma färg (och det är egentligen ett frikkin mirakel att vi lyckats), resten har vi i svart och vitt. Enkelt och stilrent, det är våra ledord när vi fixat och förberett.

    Ingen kommer att lägga märke till dekorationerna och prata länge efteråt hur fint ni hade matchat servetterna med bordsplaceringskorten och girlanderna på väggen. Den enda jag vet som minns vad det varit för dekorationer på ett bröllop är min mamma, men det var för att hon hade suttit och petat på dem för att de var så fina Solig (Jag var på samma bröllop och minns inte ett dugg.)


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
Svar på tråden Var hittar man allt i rätt färg?