• Äldre 27 jun 21:55
  4781 visningar
  7 svar
  Inlägg från Loveit Visa alla inlägg
  7
  4781

  Ni som ordnat möhippa, vad betalade alla per person?

  Vi åkte till en annan stad, hade en sportaktivitet. Sedan fick den blivande bruden göra uppdrag på stan. Efter det lagade vi middag tillsammans och kvällen avslutades på ett uteställe.

  Vi betalade 850kr/person, skulle ha blivit mindre summa men några hoppade av samma vecka och en person hoppade av samma morgon. Så då blev kostnaderna dyrare för oss andra (dåligt kan jag tycka)+ att jag själv betalade ganska mycket mer, sånt som gick till uppdrag och annat. Men vi fick ändå mycket för pengarna :)

 • Äldre 28 jun 12:19
  #3

  Vi satte ett datum då alla skulle ha betalat (en vecka före) men trots det så betalade några inte, för att sedan meddela att de inte kunde komma. Tyvärr blir det så men under själva hippan var det inget prat om det.

  Vi hade en budget på 500kr/person som alla var okej med. Men det blev tyvärr inte så. Sen måste jag säga att det är väldigt svårt att hålla sig till den, speciellt om hela möhippegänget ska delta. Aktivitet + mat kostar nästan 500kr.

  Men..finns otroligt mycket man kan göra. Tyvärr var inte gänget så delaktiga i planeringen så jag hade bara min sambo att bolla idéer med.

Svar på tråden Ni som ordnat möhippa, vad betalade alla per person?
Logga in
Bli medlem