Inlägg från: AnnaHJ |Visa alla inlägg
  • AnnaHJ

    Ni som är gifta och klara- vad ångrar/glömde/önskar ni att ni gjort annorlunda?

    Den stora dagen närmar sig med stormsteg och jag drömmer nästan varje natt att jag glömt något, missat tiden för vigsel, att jag tappat bort buketten osv osv.

    Ni som har gift er, var det något ni glömde? Nåt ni inte tänkt på eller önskar att ni hade tänkt på mer?

  • Svar på tråden Ni som är gifta och klara- vad ångrar/glömde/önskar ni att ni gjort annorlunda?
  • AnnaHJ
    Lenblo skrev 2015-06-24 12:20:41 följande:

    Glömde räkna med restiden från frisören, 20 minuter. Sedan hade dessutom min blivande äkta man helt glömt bort att han skulle hämta upp mig och inte invänta några telefonsamtal för att masa sig hemifrån - ytterligare 30 min. Skrikandes

    Jag förlade mitt halsband någonstans så att jag inte hittade det när det efter sminkningen hemma var dags för "på med kläderna och iväg - kvickt!" Hade bara lagt undan det när det kommit som paket - och har tre flyttar senare fortfarande inte hittat det. Obestämd Panikinventerade smyckesskrinet och hittade ett fint tvåradigt pärlhalsband som fick duga.

    Sen och stressad - och mobilnätet nere så att min syster som skulle fixa manikyren inte hittade till mig - jag glömde bort naglarna helt. Precis när vi skulle åka till kyrkan inser jag att mina naglar är helt ojämna och olika långa. Lyckas få fram en nagelfil och sedan sitter jag och snabbfilar på dem i bilen så att de åtminstone blev likformiga. De blev "jag" i alla fall. Lika korta och opolerade som vanligt. Glad


    *Skriver upp: håll reda på smycken, gör naglar, skriv schema till karln* Skrattande
  • AnnaHJ

    Jo, absolut går det inte att planera allt in i minsta detalj. Men jag oroar mig för saker typ som att vi glömt köpa muggar till baren. Inga drinkar på bröllopsfesten liksom! ????

  • AnnaHJ

    Var på ett bröllop för nåt år sedan där allt i baren utom shortsen tog slut redan timmen efter middagen. Hann inte få ett enda glas vin och det var lite tråkigt..

  • AnnaHJ
    AnnaHJ skrev 2015-06-25 22:45:41 följande:

    Var på ett bröllop för nåt år sedan där allt i baren utom shortsen tog slut redan timmen efter middagen. Hann inte få ett enda glas vin och det var lite tråkigt..


    Haha shotsen såklart! Inte shortsen.
Svar på tråden Ni som är gifta och klara- vad ångrar/glömde/önskar ni att ni gjort annorlunda?