• Äldre 19 jun 06:02
  32837 visningar
  11 svar
  Inlägg från Kimpan Visa alla inlägg
  11
  32837

  Någon som bott via Airbnb?

  Hej!


  Är faktiskt just nu i New York på Manhattan i en Airbnb-lägenhet! :)


  Det är första gången vi provat Airbnb och vi är jättenöjda! Våran hyresvärd har varit tillmötesgående och hjälpsam sedan första kontakten och lägenheten är precis som på bilderna. Även här under vår vistelse har vi kunnat höra av oss till honom och han har svarat på frågor och hjälpt oss för att göra vistelsen så bra som möjligt. Dessutom är priset mycket bättre än vad dom svindyra hotellen kostar (iallafall om man vill bo mitt på Time Square).

  Du kan få länken till den här lägenheten om du vill :).

  Jag måste även tipsa om en jättebra grej! Det finns en tjänst som heter "Big Apple Greeter", det är privatpersoner som ställer upp och guidar turister i staden. Man kan alltså få en helt egen guide som visar staden utifrån ens egna önskemål. Vi hade just en heldag i onsdags med "våran" guide som har varit helt fantastisk! 
  Jag är väldigt glad att jag anmälde intresse och att vi hade turen att få just honom. 
  Vi har haft kontakt innan vi kom hit och lämnade önskemål om utflyktsmål, aktiviteter och platser vi ville göra och besöka och han lade ner en hel del tid och energi på att få ihop en dag utifrån det. 
  Vi besökte platser vi aldrig skulle hitta till annars, han lärde oss hur tunnelbanesystemet fungerar, gav oss massor av bra tips och vi fick en grym dag. 
  Om ni är intresserade av att anmäla intresse så var ute i god tid innan, iallafall minst en månad eftersom det är en populär tjänst. 

  Och New York som stad är verkligen häftig.
  Det är omöjligt att inte förälska sig i den här staden. Det finns så mycket att se och göra så det är omöjligt att hinna med allt man vill på en vecka, vi känner att vi definitivt vill tillbaka hit och fortsätta utforska. Helt enkelt en jättebra destination för en bröllopsresa! :D


   


   

 • Äldre 8 jul 21:50
  #9
  Anniina skrev 2015-06-28 17:58:24 följande:

  Tack alla för bra svar! Det blir definitivt airbnb:) kimpan, tack för guidetipset, det ska jag absolut kolla upp! Just nu funderar vi på att bo i Brooklyn faktiskt, och inte på Manhattan. Vi vill se så mycket där, men om det är billigt att bo på Times square kanske vi ska kika på det också. kunde man åka tunnelbana förresten, eller är det otryggt? Vad sa er guide?


  Brooklyn kan vara ett bra alternativ om man inte vill bo mitt i smeten. 


  Här har du länken till lägenheten där vi bodde. Vill ni bo på Time Square så kan jag verkligen rekommendera det här boendet. 


  www.airbnb.se/rooms/2966813


   


  Angående tunnelbanan så var det absolut inga problem. Det var lite krångligt i början bara innan vi företog det men sen åkte vi väldigt mycket. Vi kände oss inte otrygga och guiden sa att han aldrig varit med om något som hänt på tunnelbanan. Vi köpte veckokort och åkte väldigt mycket, det är det bästa sättet att ta sig runt och vi åkte även över till Brooklyn. 


   


  Har du fler frågor eller funderingar är det bara att du hör av dig :)

Svar på tråden Någon som bott via Airbnb?
Logga in
Bli medlem