Inlägg från: Nightrod |Visa alla inlägg
  • Nightrod

    Hur hantera tiggare utanför kyrkan?

    Det är bara köra iväg dem.

    De är ibland inne på uteserveringar mm och det är bara att köra iväg dem om gästerna störs av dem på en tillställning så räknas det som störande/ risk för den allmänna ordningen och kan därför hänvisas därifrån.


    Live free, ride free
  • Nightrod

    Ställ istället frågan

    hur hade du gjort om det var lekande barn framför kyrkan, eller en luffare/ alkis som satt där på en bänk, eller ungdommar som hängde och rökte på.

    Man hade bara kört bort dem utan att fundera på det. Så varför göra det i detta fallet?


    Live free, ride free
  • Nightrod
    Pess skrev 2015-06-01 15:45:08 följande:
    God poäng, jag skulle iaf be vakmästaren/släkting/best man göra det. Och skulle låta denne gå ut innan alla andra, bara för att slippa att persoen kanske ställer till en scen inför alla och dödar stämningen, det hade jag gjort oavsett vem som satt i vägen, förutom barnen, de hade jag ätit upp.
    Ja jag hade också sett till att det gjordes i god tid innan gäster anländer eller går ut ur kyrkan.
    Menade mer att man inte skall stirra sig blind på att det just är utländskatiggare, men jag förstår att man blir orolig för att bli kallad rasist och få ett media drev efter sig just av den annledningen.
    Live free, ride free
  • Nightrod

    Kan inte förstå att ni skulle betala dem för att flytta på sig eller tillåta det och låta dem sitta i vägen och vara ett oönskat inslag på ert bröllop.
    Säger som jag sa förut, hade det vart alkisar eller ungdommar eller gapande lekande barn (ej bjudna) hade ingen tvekat på att sett till att de gav sig iväg
    Live free, ride free
Svar på tråden Hur hantera tiggare utanför kyrkan?