• Aniara4

    Men var är alla gäster

    Det är ett klassiskt och återkommande problem! (Vanligt förekommande i Magdalena Ribbings spalt också). Folk svarar inte förrän sista dan. Och då glömmer hälften så att man får jaga dem. Det är irriterande men inte nåt personligt! Förstår att det känns jobbigare om man har tidigare ledsamma erfarenheter av att folk inte vill komma, men försök komma ihåg att det var då, det här är nu och nu kommer de inbjudna att vilja komma på din fest om de bara kan!

    Det här tipset kommer försent för dig, men en bra grej är att be någon anhörig om hjälp med att ta emot anmälningar, meddelanden om allergier, vegmat osv. En bra bieffekt är att de också kan förmedla ev. presentönskningar utan att brudparet själva behöver gå ut med en önskelista vilket kan ses som lite osnyggt.

    Så chillla den kommande veckan också. Sista dagen kan ni ev skicka ut påminnelser till dem som inte har svarat, och efter att tiden gått ut är det tyvärr stor risk att ni eller någon närstående får sätta sig och ringa runt till alla jättejätteupptagna människor och försöka få ur dem ett svar.

Svar på tråden Men var är alla gäster