Inlägg från: augusti |Visa alla inlägg
  • augusti

    Varför rakar du dig?

    för att det är så mjukt och ser finare ut. rakar jag varje dag så blir det irriterat så en gång i veckan kör jag. lördags rakningen haha min sambo tycker ingenting men föredrar när jag är len för att det inte sticks då. på vintern kan det gå längre tid emellan.

    jag skulle inte säga nåt om mina barn ville raka sig.

    jag bryr mig inte alls om orakade bikinilinjer eller armhålor och fattar inte uppståndelsen när en kvinna inte rakat sig, alla får göra som de vill och tycker man inte om det så okej, men att göra en grej utav det är ju bara stört.

  • augusti

    Ms.t

    Vill du förklara hur du tänker kring feminism då?

    Intressant att höra hur en annan kvinna inte tycker jämnställdhet är så viktigt? Eller gör du kanske det men vill inte förknippas med feminism då det låtr negativt i dina öron?

    Oavsett, intressant.

  • augusti

    Könsroller är sååå tråkiga.

    Jag jobbar på ett spahotell och ibland har vi grupper som bokar upp sig på relaxavdelningen.

    Häromveckan hade vi ett göng män i från typ 18-50år. Något företag inom nån grabbig branch.

    Iaf, vi ställer alltid fram ansiktsprodukter typ tvätt och kräm för fejjan när man bastat och badat klart. Sen delar vi ut ansiktsbehandlingar och massage på dessa event till 2 pers.

    Nåväl, hälften av männen, framförallt de unga killarna, tog typ upp jesuskorset och en klase vitlök när de blev erbjudna något så radikalt som ansiktstvätt. Och kräm, då kom pålen som ska gå genom hjärtat fram. Och nervösa skratt och någon kliche som haha kräm är för bögar och brudar höhöhö.

    När man fick in dem på ansiktsbehandling och massage då var det andra bullar. Där fick de vara ifred utan resten av grbbarna och då var det mer som att, åh vad är det här för kräm, vad skön den var i ansiktet osv.

    Nu är det här kanske inte det feminister jobbar för, att män ska våga ha kräm, men det visar liksom hur förtryckta män också är i det här, att här vill han egentligen ha lite sjysst kräm och få ordning på fejset, men framför kompisarna så vågar han inte för då är han bög( för det är ju negativt....) eller tjej.

Svar på tråden Varför rakar du dig?