Inlägg från: Louise1234 |Visa alla inlägg
  • Louise1234

    Strippa på svensexa?

    Jag har varit väldigt tydlig mot både min man och hans vänner att kommer det en strippa på svensexan så kommer jag antingen må helt fruktansvärt på vårt bröllop, eller så blir det inte något bröllop alls. Jag var också tydlig med varför.

    Som jag ser det hade jag definitivt sett det som otrohet om en kvinna satt grensle över min mans skrev, i bara string/helnäck och gned sig medan han bara sitter där och flinar. Att pengar utbyter hand gör inte handlingen mindre sexuell, det gör den bara till en sexuell tjänst. Går han till en prostituerad är han fan otrogen också.
    Jag är helt ärligt förvånad över hur många kvinnor som tycker att detta är okej! Skulle ni vara okej med att era män sitter passiva eller rentav gillande om en kvinna gjorde detta på dem gratis?? Skulle ni vara "lika säkra" i era monogama förhållanden då?

    Däremot tycker jag att det är själva lapdancen som är värst, ev. att frivilligt gå till strippklubb titt som tätt. Befinner han sig på någon annans svensexa och en strippa kommer in - och han håller lämpligt avstånd - skulle jag tycka det var jobbigt men jag skulle inte klassa det som otrohet. 

  • Louise1234

    Jag har inte kallat någon för prostituerad. Jag vet mkt väl hur en gogodansare för sig då jag har sett ett flertal (det är inte att strippa) och en lättklädd eldshow är inte ett gangbang :p Lägg inte ord i min mun som jag inte har sagt. Jag uttrycker en förvåning över att så många är så ok med denna sexuella situation, och förväntas vara ok med den - jag blir t.ex. kallad en tillknäppt 40-årig oskuld för att jag inte är det. Samtidigt blir var och varannan kvinna skitförbannade över mycket mindre sexuella situationer. Det känns som att just amerikansk tv och film har avdramatiserat strippandet och gjort det ok, för man ska inte vara den ocoola flickvännen som inte låter snubben dra på strippklubb.

    Jag har läst över nätet och diskuterat med folk om deras upplevelser i sverige. En lapdance innebär faktiskt att man sitter i mannens knä/rör sig mycket nära hans kropp, en man jag talat med vittnade om att strippan lagt hans händer på sina bröst (vilket jag också läst om i trådar liknande denna). Ni får självklart tycka att en lapdance inte är otrohet men jag är ändå förvånad att så många är allmänt ok med detta medan de i samma veva ser rött i andra situationer. Att jag blir kallad tillknäppt är bara skrattretande - du har inte en aning om min inställning till sex, det här handlar om en av mina personliga gränser för otrohet. En väldigt lättklädd, dansande kvinna i min mans knä som han inte snällt men bestämt flyttar bort är ett snedsteg för mig som hade gjort jävligt ont. Jag skulle aldrig själv sitta så på en annan man med ursäkten att pengar utbytt hand.

    Angående att kvinnor går på strippshower också är jag helt på det klara med. Jag själv hade inte blivit tänd i en sån situation utan hade mest skrattat (och jag har fått uppfattningen också att just det där vrålandet betyder att de flesta inte blir våta i trosorna heller, utan det är mer en skämtgrej) men jag säger att lika är lika och strippor är off limits även på min möhippa. 

    Angående att allt utöver det olagliga kan man inte ställa krav på - det är ju ER relation och ni får självklart ha det så. Otrohet är bara otrohet så länge som det inte är ok inom förhållandet. Det innebär dock inte att alla andra är galna kontrollfreaks, utan vi har andra spelregler som båda vill ha i relationen. Jag som många andra ställer däremot krav på att min respektive ex, inte ska kyssa andra kvinnor (trots att det är lagligt), och det får han ju hålla eller ta konsekvenserna xD Vi drar bara gränsen vid olika ställen och det är helt okej så länge som alla är lyckliga i sitt eget och det funkar inom förhållandet :)

  • Louise1234

    Vill bara klargöra också:
    massage har syftet att mjuka upp knutor/vara avslappnande/göra ont(sportmassage) etc. Ett läkarbesök har ett medicinskt syfte. En strippa har ett sexuellt syfte. Sådär, var ju några oklarheter.
    Sen om någon blir kåt av att jag utför mitt jobb som har helt andra mål än sexuella, är ju ändå inte jämförbart med att någon annan jobbar med att medvetet kåta upp folk.

  • Louise1234

    Fast nightrod, jag tycker inte ens det är något fel med att vara prostituerad bara man trivs med det och har valt det själv. Jag skiljer på prostitution och strippande även om båda har sexuella syften - men jag ser inte självvald prostitution som något som bör nedvärderas även om du verkar tycka att det är ett förkastligt yrke. Jag bara framhåller det som jag tycker är konstigt: att något som inte får göras gratis av ex. tjejkompisar (är ganska säker på att mina väninnor som är ok med strippor skulle gå i taket om jag åmade mig i deras pojkvänners knä i bara underkläder) är helt ok om det betalas för xD 

Svar på tråden Strippa på svensexa?