Inlägg från: 1cinalifetime |Visa alla inlägg
  • 1cinalifetime

    Strippa på svensexa?

    Jag hade inte brytt mig ett smack!
    Hade jag inte litat på min sambo skulle jag aldrig gifta mig med honom. 

    Är vi ute sitter vi inte klistrade på varandra och vi flirtar gärna med andra människor. Vi har bara en regel, att vi går hem tillsammans! Och vi är självklart aldrig otrogna mot varandra. 
    Min sambo är inte otrogen om han dreglar över en strippa, tittar på porr eller flirtar med andra! Jag kan inte styra en annan persons känslor. Jag kan dock ha "krav" på att endast har sex med mig. Men kåt på andra är inget problem för mig. :)
    Saken är att jag litar på honom till 100%, även om han har en historia innan han träffade mig, av otrohet. 

  • 1cinalifetime
    Louise1234 skrev 2015-05-28 19:08:12 följande:

    Jag har varit väldigt tydlig mot både min man och hans vänner att kommer det en strippa på svensexan så kommer jag antingen må helt fruktansvärt på vårt bröllop, eller så blir det inte något bröllop alls. Jag var också tydlig med varför.

    Som jag ser det hade jag definitivt sett det som otrohet om en kvinna satt grensle över min mans skrev, i bara string/helnäck och gned sig medan han bara sitter där och flinar. Att pengar utbyter hand gör inte handlingen mindre sexuell, det gör den bara till en sexuell tjänst. Går han till en prostituerad är han fan otrogen också.
    Jag är helt ärligt förvånad över hur många kvinnor som tycker att detta är okej! Skulle ni vara okej med att era män sitter passiva eller rentav gillande om en kvinna gjorde detta på dem gratis?? Skulle ni vara "lika säkra" i era monogama förhållanden då?

    Däremot tycker jag att det är själva lapdancen som är värst, ev. att frivilligt gå till strippklubb titt som tätt. Befinner han sig på någon annans svensexa och en strippa kommer in - och han håller lämpligt avstånd - skulle jag tycka det var jobbigt men jag skulle inte klassa det som otrohet. 


    Som jag skrev tidigare så har jag inga problem med om min sambo fick en strippshow  på sin svensexa (eller annars). Och det kvittar även i vilket sammanhang som helst. Och jag tror även att flertalet här sett allt för många dåliga Hollywoodfilmer! En kvinnlig strippa lär INTE vara utan trosor! En kvinnlig strippa lär INTE gnugga sitt kön mot männen! (För ska vi hålla på och generalisera så VET vi ju att männen då aldrig skulle kunna motstå strippan och således ha sex med henne. Hon skulle garanterat bli våldtagen av brudgummen, eller kanske till och med gruppvåldtagen av hela gänget då hon eggat upp dem i sån stor grad. För strippan är väl inte en förklädd hora, eller hur var det?)
    Det är en show med musik, dans och avtagande av kläder. Något som är lite tabu och som vi töntiga (och skenheliga) svenskar mest anammar under dylika tillställningar som just svensexor.
    Lite spännande att det aldrig diskuteras om när kvinnor ser på strippshower... Eller är det mer ok? Kvinnor står och vrålar och skriker, men jag lovar att kallingarna även där är på och inga kön gnuggas mot varandra. 

    Jag respekterar att man har olika åsikter. Vad jag tycker är beklämmande är att vi som accepterar näst intill blir idiotförklarade. Och det är skrämmande att vissa kvinnor även idiotförklarar sina blivande män. 
    Jag skulle dra åt mig öronen omedelbums om min blivande skulle sätta gränser för mig. Så länge jag inte gör något olagligt så har han inget att säga till om. Det samma gäller självklart åt andra hållet! 

    PS. Sen borde det kanske vara på sin plats att själv ha besökt en strippklubb innan man uttalar sig om hur det fungerar där. Och nu pratar jag om svensk strippklubb.
  • 1cinalifetime
    Ms T skrev 2015-05-29 21:39:32 följande:
    Alla män kan lätt säga att dom inte är intresserad av porr. Men dom är ändå det
    Alla kvinnor gillar att titta på romantiska filmer. Eller inte!..........

    Generaliseringar är såååå tråkigt!
  • 1cinalifetime
    Pess skrev 2015-05-29 22:31:44 följande:

    Lilla gumman, jag vet inte varför du har denna fördom, det må stämma på majoriteten, eller inte, har ingen aning, men han gillar det inte, precis som vissa tjejer gillar det och andra inte :) skulle inte hindra honom från att kolla om han ville, men han är inte intresserad :) du verkar ha så mycket fördomar när man läser dina inlägg, bara för att din kille säger en sak så stämmer det inte in på alla :)


    Att använda sig av härskarteknik i en diskussion är väl ändå lite töntigt? Även om vi tycker olika här kan man väl ändå vara hövliga mot varandra? Att säga "Lilla gumman" till en annan är att förminska. 

    Fler använder detta forum om det är trevligt och hjälpsamt. Ju mer skit, ju mindre trafik här.
  • 1cinalifetime
    Pess skrev 2015-05-29 23:47:45 följande:

    Ursäkta om jag sa något "förminskande", har aldrig studerat härskartekniker så jag vet inte hur sådant går till. Det var ej min mening. Min poäng var att det är fel att generalisera då alla individer är olika oavsett kön.

    . [08-501 112 00

    =4416631][quote-nick]1cinalifetime skrev 2015-05-29 23:15:40 följande:[/quote-nick]

    Att använda sig av härskarteknik i en diskussion är väl ändå lite töntigt? Även om vi tycker olika här kan man väl ändå vara hövliga mot varandra? Att säga "Lilla gumman" till en annan är att förminska. 

    Fler använder detta forum om det är trevligt och hjälpsamt. Ju mer skit, ju mindre trafik här.

    [/quote]


    Håller med dig om att det är så tröttsamt när folk generaliserar!
    Men jag gillar detta forum och man måste få diskutera. Och det blir inga diskussioner om alla tycker samma. Men att dumförklara, eller förminska, en annan är väl kanske lika illa som att generalisera. Men jag förstår frustrationen!
Svar på tråden Strippa på svensexa?