Inlägg från: Jennyc |Visa alla inlägg
  • Jennyc

    Strippa på svensexa?

    Skulle min sambos vänner dra med honom på en strippklubb eller bjuda hem en strippa skulle det inte röra mig ryggen. Jag är så trygg i vår relation och i det vi har att jag inte skulle ha några problem med det. 


    Hade det dock varit tidigare i mitt liv då jag levde med mitt ex hade jag varit fasligt arg om ämnet hade varit aktuellt. Om det var min unga ålder, brist på självförtroendet eller det faktum att han hade varit otrogen tidigare låter jag vara osagt. (Han var inte otrogen mot mig, men innan mig)

    Jag skulle inte begränsa min sambo på de sättet. Vi är överens om vart gränsen går, vi litar på varandra. Skulle han mot all förmodan vara otrogen, ja då är det hans förlust. Jag skulle givetvis bli sårad och ledsen men, ja, shit happens. Man kan inte styra över allt. Och vill någon vara otrogen så kommer hen vara det förr eller senare. Det är inget man kan påverka eller förebygga mer än att vårda relationen. Och i ärlighetens namn så är nog risken större för otrohet på en firmafest, en utekväll med polarna eller under golfresan än under den timmen som en strippa kommer och dansar lite... 

    Men självklart tycker jag att det är fel att han bagitaliserar dina känslor för ämnet. 

    Och nej, jag tror att det faktiskt är väldigt få svenskar som har strippor på svensexan. Som någon annan skrev så är det nog mest en grej man ser på film och möjligtvis en "tradition" i USA. Så där tror jag att han har fått det lite om bakfoten... 


     

  • Jennyc
    1cinalifetime skrev 2015-05-28 13:11:01 följande:

    Jag hade inte brytt mig ett smack!
    Hade jag inte litat på min sambo skulle jag aldrig gifta mig med honom. 


    Precis!!


    Ska jag vara brutalt ärlig, förlåt om jag kliver någon på tårna nu, så tror jag att allt det här faktiskt bottnar i just att man inte har tillit till sin partner. Eller att man har väldigt dåligt självförtroende. 

    Och alla de som säger att de inte tittar på, eller attraheras av, andra människor... Suck.
    Det finns så många vackra människor. 
    Varför ska man begränsa sig själv? Och, framför allt, varför försöker man begränsa andra? 
    Man äger inte sin partner. Och om man står så långt ifrån varandra att man känner ett behov av att förändra sin respektive, då kanske man har valt fel livskamrat.

    Säger som Nightrod, den dagen jag och min sambo inte längre kan ge komplimanger, eller se skönheten i andra människors utseende, den dagen har vi nog dött lite inombords. 

Svar på tråden Strippa på svensexa?